HuaweiYleinen

Kaksi uutta Huawei-puhelinta paljastui viranomaistiedoista – tältä ne näyttävät!

Huawei on julkistamassa 23. maaliskuuta lukuisia uutuuksia huippupuhelimien, kellojen sekä kuulokkeiden osalta. Huawei valmistelee myös uusia edullisemman hintapisteen älypuhelimia, joista kaksi on nyt paljastunut kiinalaisen viranomaisen tietokannasta.

Kuvia toistaiseksi julkaisemattomista puhelimista on paljastunut TENAA:n tietokannasta. Huhujen mukaan puhelimet voisivat kuulua Enjoy 60 -mallistoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toisen puhelimen mallikoodi on ”STG-AL00” ja sen kerrotaan tarjoavan LTE-yhteydet sekä HarmonyOS-käyttöjärjestelmän. Kuvien perusteella laitteen takaosassa on suuri pyöreä kamera-alue, jossa on kamerasensorit sekä LED-salamavalo.

Odotettavasti puhelimen rakenne on muovia ja kyseessä on hyvin edullinen laite. Erikoinen yksityiskohta on ylimääräinen painike vasemmassa reunassa, kun oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FOA-L29

Toinen vuotanut puhelin kantaa mallikoodia ”FOA-L29”, ja kyseessä on myös edullisemman hintapisteen laite. Puhelimessa on vuotaneiden kuvien mukaan tyylikäs muotoilu, jonka keskiössä on takaosan pyöreät kamera-alueet. Kameroita vaikuttaa olevan kaksi kappaletta, joiden välissä on LED-salamavalo.

Toistaiseksi puhelimesta ei paljoa tiedetä. Huhujen mukaan sama laite julkaistaisiin myös globaalisti jossain kohtaa. Huhuissa puhelimeen on odotettu 4G-versiota Snapdragon 778G -järjestelmäpiiristä sekä EMUI 13 -käyttöliittymää.

Tiedot puhelimista tarkentuvat todennäköisesti vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi), Huaweiailesi.com (turkiksi), Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Siis en oleta että kukaan myy enää Huawei puhelimia kun siltä poistettiin länsimaiset päivitykset yhtiön jouduttua turvallisuussyistä kieltolistalle.Kuka noita ostaisi Suomessa?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei