HMDNokiaYleinen

Tässä on julkaisematon ”Nokia Venom” -älypuhelin – 64 megapikselin kolmoiskamera ja 128 gigatavun tallennustila

Nokia Venom / Kuva: Hikari Calyx

Suomalainen HMD Global julkisti helmikuussa MWC-messujen yhteydessä Nokia G22 -älypuhelimen yhdessä muutaman edullisemman Nokia C -sarjan puhelimen kanssa. Nokia G22 -puhelimessa panostettiin helppoon korjattavuuteen, mutta nähtävästi HMD Global on suunnittelemassa myös toista pitkälti samalta vaikuttavaa puhelinta.

Twitterissä Nokia-puhelimia koskevista julkaisuistaan tunnettu käyttäjä Hikari Calyx on julkaissut ensimmäisen kuvan ”Nokia Venom” -älypuhelimesta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kyseisestä puhelimesta kuullaan tietoja tai edes nähdään kuva. ”Venom” on puhelimen sisäinen koodinimi, mutta tarkasta markkinointinimestä ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Venom / Kuva: Hikari Calyx

Puhelimen mallikoodi on TA-1529, ja samalla vuotokuva paljastaa myös muita yksityiskohtia. Laitteessa on kaksi SIM-korttipaikkaa, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kuvasta selviää puhelimessa olevan 64 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Muotoilullisesti puhelin on pitkälti identtinen nykyisen Nokia G22 -puhelimen kanssa. Kamera-alue on laatikkomainen ja siinä on kamerat ja salama täysin samoissa paikoissa. Mahdollisesti kyseessä voisi olla esimerkiksi Nokia G12, joka olisi karsitumpi versio, mutta samalla seuraaja viime vuoden Nokia G11 -mallille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta saadaan selville puhelimen olevan valmistetun muovista, joka on viimeistelty mattapintaiseksi. Oikeassa kyljessä on ainakin äänenvoimakkuuspainikkeet ja mahdollisesti virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija.

Toistaiseksi tarkempia tietoja puhelimesta ei ole. Ei ole myöskään varmaa tietoa kuvassa esiintyvän puhelimen kohtalosta. Puhelin saattaa olla esimerkiksi peruutettu tai sitten julkaisu on vasta luvassa myöhemmin.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD