ArvostelutSamsungYleinen

Katsaus uuteen Samsung Galaxy S6 edge+ -puhelimeen

IMG_3295Sain käsiini hiljattain uuden Samsungin Galaxy S6 edge+-mallin. Galaxy S6 edge+ on kuin identtinen alkuperäisen Galaxy S6 edge-mallin kanssa. Suurin ero näillä kahdella puhelimella on näytönkoko ja tämän seurauksena puhelimen fyysiset mitat.

Galaxy S6 edge+ on ensituntumaltaan varsin mukavan oloinen ja henkilökohtaisesti pidän tämän kokoluokan puhelimista. Puhelimen näyttö on suuruudeltaan 5,7-tuumaa. Puhelimen ottaessa käteen syntyy oikeasti WOW-efekti. Näyttö on tarkka sekä todella miellyttävä silmään. Näytönreunat kaartuvat edge-mallin mukaisesti, joka tuo puhelimelle mielestäni jonkinlaista arvokkuutta, vaikka käytännössä tämä ei olekaan kovin hyvä idea. Puhelimen ollessa kädessä yleensä kurkottaessa toiselle puolelle näyttöä käsi osuu samalla myös näytön taivutettuun reunaan, jonka takia tulee useasti virhekosketuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä Galaxy S6 edge+ loistaa erityisesti kameroillaan. Puhelimella saa loistavia kuvia, jotka ovat pääsääntöisesti teräviä sekä luonnollisen värisiä. Tulen tulevassa arvostelussa käymään kameran kattavammin läpi, mutta alta löytyy nyt jo muutama otos, jotka on otettu puhelimen 16 megapikselin pääkameralla. (Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla niitä)

IMG_3347Testilaite on kullan värinen, josta henkilökohtaisesti ainakin pidän, vaikka väri ei pääsekään aivan täysiin mittoihinsa.

Puhelin toimii sujuvasti ja tehoja tuntuu löytyvän, sillä ainakaan tähän mennessä en ole havainnut minkäänlaisia hyytymisiä tai bugeja. Nämä ongelmat tulevat varmasti esille ajan kanssa ja tulenkin julkaisemaan täysimittaisen arvostelun laitteista tulevien viikkojen aikana. Ensituntumaltaan puhelin on loistava sekä kokonsa puolesta allekirjoittaneen mieleen.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Arvostelut