MicrosoftWindows 10

Huhu: Uudet Lumiat julkaistaan 10. lokakuuta

Lumia 950

Olemme kuulleet paljon huhuja tulevista Lumia 950 ja Lumia 950 XL -lippulaivapuhelimista. Olemme myös nähneet muutamia kuvia tulevista Lumia-puhelimista, joihin Microsoft fanit eivät olleet oikeen tyytyväisiä. Uudet huippu-Lumiat ovat kuvien perusteella rakenteeltaan muovia, joka ei vastaa markkinoilla vallitsevaa Premium-ideologiaa. Allekirjoittaneen silmään tulevat Lumiat eivät vastaa odotuksia ja voisinkin sanoa, että tässä tulee jopa ikävä Nokian vanhoista Lumioista tutuksi tullutta muotoilua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WMPowerUser kertoo kuitenkin mielenkiintoisia uutisia. Evan Blass paremmin tunnettu Twitterissä nimellä Evleaks kertoo WMPowerUser-sivustolla, että uusien Lumia-puhelimien julkaisu on asetutettu päivälle 10. lokakuuta.

Olemme aiemmin myös kuulleet huhuja, että samaisena päivänä julkistettaisiin uusia lippulaivapuhelimia, Surface Pro 4 sekä uuden sukupolven Microsoft Band-älyranneke.

WinBeta-sivusto kuitenkin huomauttaa, että 10.10 on lauantai, joka on hyvin epätodellinen päivä uusien laitteiden julkaisulle. Toki, jos Microsoft haluaa leikitellä Windows 10:llä, niin 10.10.2015 olisi loistava päivä tähän. WinBeta kuitenkin arvelee, että 10.10 uudet laitteet voisivat tulla myyntiin, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että nämä ovat vasta huhuja, eikä Microsoft ole päivämääriä millään tavalla vielä vahvistanut.

Lähde: WinBeta

Alkuperäinen läde: WMPowerUser

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Aika paljon Lumia 640 XL:n näköinen, paitsi tietysti kamera. Minusta tuo on ihan OK, mutta tosiaan ei aivan luksusta kuitenkaan.

    1. Itse odotin kokonaan metallista puhelinta, mutta ei näköjään. Lumia 930 muotoilu olisi ollut aivan mahtava!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft