SamsungYleinen

Käyttäjät valittaneet Samsung Galaxy S24 Ultraa vaivaavista näyttöongelmista – Korjauspäivitys on tekeillä

Samsung Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24

Samsungin tammikuun puolessa välissä esittelemät Galaxy S24 -sarjan puhelimet ovat ehtineet kuluttajien käsiin ja pitkälti puhelimet ovat olleet ongelmattomia. Galaxy S24 Ultran näyttö on kuitenkin saanut käyttäjiltä kritiikkiä muun muassa Redditissä. 

Kokemuksien perusteella Galaxy S24 Ultran -näytön värit ovat pielessä ja näytön värit näyttävät huomattavasti huonommalta kuin esimerkiksi viime vuoden Galaxy S23 Ultran kohdalla.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Värit ovat käyttäjien mukaan “kamalat” ja “tylsät”. Ongelmia on ilmennyt esimerkiksi puhelimen ylhäältä vedettävässä ilmoitusosiossa, puhelimen työpöydällä sekä sovellusvalikossa. 

Tunnettu vuotaja Ice Universe on koonnut listan ongelmista, joita Galaxy S24 Ultrassa on tullut vastaan ensimmäisten viikkojen aikana. Listassa on esimerkiski kommentteja joiden mukaan “Galaxy S23 Ultra näyttää paljon paljon paremmalta” ja “Näyttö on niin tylsä, että vaihdoin takaisin Galaxy S23 Ultraan”.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä epäillään, että ongelmat johtuvat ohjelmistovirheestä, joka on hoidossa Samsungin toimesta. Toinen mahdollinen lähde ongelmalle voi olla Samsungin käyttämä heijastuksia aiempaa paremmin estävä Gorilla Glass Armor -lasi. 

Käyttäjien keskuudessa on käynyt ilmi, että ongelma ilmestyy, kun Galaxy S24 Ultran asetuksista laittaa päälle Vivid-väriprofiilin. Vivid-väriprofiililla näytön värit muuttuvat voimakkaiksi ja kylläisiksi. Luonnollisemmat värit tarjoavan natural-väriprofiilin kanssa vastaavia ongelmia ei ole havaittu. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eräs käyttäjä on kysynyt ongelmasta suoraan Samsungin tuesta ja Samsungilta hänelle on vastattu, että ohjelmistopäivitys ongelman ratkaisemiseksi on jo tekeillä. Korjauksen aikataulusta ei tässä vaiheessa annettu kommentteja, mutta Samsung ei todennäköisesti viivyttele päivityksen kanssa. 

Samsungin tuen kanssa käyty keskustelu.

Lähde: Forbes  

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung