DoogeeYleinen

Kiinalainen Doogee julkaisee ohuilla näytön reunoilla varustellun MIX -puhelimen

Doogee MIX

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Doogee on tunnettu kotimarkkinoillaan erityisesti halvoista puhelimistaan, mutta esimerkiksi Suomessa vain harva tietää edes Doogeen olemassaolosta. Nyt Doogee on kuitenkin ilmoittanut esittelevänsä ensi viikolla kilpailijan Xiaomin Mi MIX -puhelimelle. Mi MIX on ensimmäinen älypuhelin ohuilla näytön reunoilla, joka saapui oikeasti myyntii. Xiaomin Mi MIX käväisi myös SuomiMobiilin testissä.

Doogeen vastaus Xiaomille on Doogee MIX, josta yhtiö on jakanut nyt ensimmäiset kuvat sekä tekniset tiedot. Doogee MIX on varsin yllättävä julkaisu Doogeelta, sillä yleensä yhtiön puhelimet eivät ole teknisesti olleet kovinkaan erikoisia ja laitteiden hinnat ovat pysyneet alle 200 eurossa. Doogee MIX on kuitenkin ennakkotietojen mukaan varsin vakuuttava laite. Puhelimessa kerrotaan olevan 5,5 tuuman AMOLED -näyttö sekä kaksoiskamera, joka koostuu 16 ja 8 megapikselin kameroista. Järjestelmäpiirinä pitäisi olla kahdeksanytiminen MediaTekin Helio P25, jonka tukena on huimat 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua, mutta muista laitteen tiedoista ei toistaiseksi ole tarkempia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Doogee MIX tullaan esittelemään paremmin Global Sources Electronics -tapahtumassa Hongkongissa ensi viikolla. Vaikka Doogeen puhelimet ovat yleisesti varsin halpoja, niin ennakkotietojen perusteella Doogee MIX tuskin on yhtä halpa kuin yhtiön muut puhelimet.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Doogee