RealmeYleinen

Kiinalaiset Realme-puhelimet saapuvat Pohjoismaiden markkinoille

Realme-puhelimet eivät ole olleet kovin laajasti myynnissä Euroopassa, mutta yhtiö on kuitenkin aloittanut maailman valloituksensa muutamilla markkina-alueilla. Nyt Realme-puhelimet ovat myös rantautumassa Euroopan markkinoille uuden virallisen jakelijan kautta. Realme on yksi tämän hetken nopeimmin nousevista kiinalaisista älypuhelinbrändeistä.

Gandalf Distribution on ilmoittanut aloittavansa Realmen puhelimien jakelun Pohjoismaiden markkinoilla. Aikaisemmin Realmen puhelimet ovat olleet saatavilla Espanjassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Puolassa. Nyt Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi ja Islanti tulevat saamaan puhelimia selvästi helpommin myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jakelijan mukaan ensimmäiset laitteet ovat saatavilla muutaman viikon sisällä monilta suurimmilta pohjaismaisilta jälleenmyyjiltä verkkokaupoista sekä myymälöistä. Tulevaisuudessa tavoitteena kerrotaan olevan myöskin Realmen puhelimien myyminen verkko-operaattoreiden kautta.

Ensimmäiset myyntiin saapuvat puhelimet ovat Realme 6, Realme 6 Pro, Realme X3, Realme X50 Pro ja Realme X50. Realme on osa kiinalaista jättiyhtiö BBK Electronicsia, joka on myöskin OnePlussan, Oppon ja Vivon taustalla. BBK on yhteenlaskettujen puhelintoimituksien mittakaavassa yksi maailman suurimmista älypuhelinvalmistajista.

Lähde: Mobil.se

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

12 Kommenttia

 1. Ostan jokaista yhden jos on muistikorttipaikka ja kuulokelitäntä.

 2. Mä en yhtäkään, taas yks turhake merkki.

  1. Ei suinkaan turhake vaan ihan varteenotettavaa hinta-laatu suhdetta niille, jotka eivät halua maksaa puhelimestaan tuhatta euroa tai enempää.

 3. Merkki joka myy tuotteitaan huonoilla komponenteilla on turhake.

  1. Mitkä komponentit näissä ovat huonoja esimerkiksi nokialaiseen verrattuna?

 4. Kamerat tai MediaTek vs. Qualcomm.

  1. Nyt puhut tuossa täyttää paskaa, saman hintaluokan puhelimissa on täysin samat Qualcomin suorittimet ja Samsungin kamerat.
   Kannattaisi miettiä mitä mölötät täällä.

  2. Jäi vielä maitsematta että saman hintaluokan kalliimmassa Realmessa on myöskin telelissi joka 8.3 Nokialaisesta puuttuu.

  3. Realme 6 Pro – Full phone specifications – GSMArena.com
   Kopioi tuo linkki ja käy lukemassa jos osaat, on tiedot noin 300 euron puhelimesta kaikkine komponetteineen.

 5. En ole sanonukkaan Nokia 8.3 5G hyväksi tai suositellut sitä. Täys floppi jo julkaisussa.

 6. Voisko Mieti sitä suositella jotain Realme 6 Prota parempaa vaihtoehtoa samaan hintaan, kun olin juuri sitä tässä harkinnut, ja kuulemma se on sitten turhake?

 7. Sinuna odottaisin Nokian loppuvuoden julkaisuja, et onko sieltä odotettavissa mitään kiinnostavaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme