LenovoYleinen

Kolmannen sukupolven Lenovo Tab M10 Plus -tabletti julki – hinta 249 euroa

Lenovo Tab M10 Plus

Lenovo on esitellyt kolmannen sukupolven Lenovo Tab M10 Plus -tabletin MWC 2022 -messuilla. Kyseessä on edullisemman hintapisteen tabletti, jossa on panostettu viihdeominaisuuksiin.

Uudessa Lenovo Tab M10 Plus -tabletissa on 10,61-tuumainen 2K IPS LCD-näyttö. Kapean kehyksen, 400 nitsin kirkkauden ja jopa 85 prosentin näyttö-runko-suhteen ansiosta käyttäjät voivat nauttia viihdyttävästä sisällöstä Full HD-tarkkuudella mobiilisuoratoistopalveluissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab M10 Plus

Lenovon mukaan tabletti sopii erinomaisesti suosikkisarjojen ja -elokuvien suoratoistoon Netflixin, Prime Videon, Disney+:n ja muiden sisällöntarjoajien alustoilta. Käyttäjät voivat nauttia Dolby Atmos -äänentoistosta, laitteeseen sisäänrakennettujen neljän kaiuttimen kautta.

Tabletissa on kahdeksanytiminen prosessori, joka on Wi-Fi-versiossa MediaTekin kehittämä Helio G80 ja LTE-versiossa on Qualcommin kehittämä Snapdragon 680. RAM-muistia on jopa 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua.

Lenovo Tab M10 Plus

Lenovo Tab M10 Plus toimitetaan Android 12 -käyttöjärjestelmällä. Tabletin käyttö on terveellisempää silmille TÜV-sertifioidun alhaisen sinisen valon ansiosta. Muistiinpanot onnistuvat näppärästi valinnaisen Lenovo Precision Pen 28:n ja Lenovo Instant Memon ansiosta. Ajatukset ja ideat voi kanavoida piirtämällä kallistustilassa, jossa on 4096 paineherkkyystasoa.

Lenovo Tab M10 Plus on tarjolla kahdessa värivaihtoehdossa, jotka ovat vihreä ja harmaa. Tabletti painaa 465 grammaa ja ohuen rakenteen sisälle on laitettu 7700 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab M10 Plus (3th Gen) tulee myyntiin huhtikuussa 2022 ja sen suositushinta on 249 euroa. Valinnainen kynä myydään erikseen useimmilla markkinoilla.

Lähde: Lenovon lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo