SonosYleinen

Kompakti Sonos Roam -älykaiutin nyt saatavilla Suomessa 179 euron hintaan

Sonos on tuonut Suomessa myyntiin uuden kompaktin Sonos Roam -älykaiuttimen. Kaiutin julkaistiin maaliskuussa ja se on tästä päivästä lähtien saatavilla 179 euron hintaan lukuisien jälleenmyyjien kautta. Sonos Roam on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Shadow Black ja valkoinen Lunar White.

Uutuuskaiutin painaa alle puolikiloa, mutta se mahdollistaa laadukkaan äänentoiston missä tahansa. Kotona kaiutin on mahdollista liittää WiFi-yhteyden avulla muuhun Sonos-järjestelmään, ja se vaihtaa automaattisesti Bluetoothiin kaikkialla muualla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonos Roam toimii WiFi-yhteydellä yhdessä kodin muun Sonos-järjestelmän kanssa ja Bluetoothilla kaikkialla muualla, mikä tekee suoratoistosta saumatonta. Roamin kautta Bluetooth-suoratoistoa on mahdollista hyödyntää myös muihin järjestelmän kaiuttimiin, kun ne ryhmittää Roamin kanssa Sonos-sovelluksella. Uuden Sound Swap -toiminnon avulla käyttäjä voi siirtää äänen helposti Sonos-kaiuttimesta toiseen pitämällä toisto-/taukopainiketta pohjassa. Roam toimii yli sadan suoratoistopalvelun kanssa, ja sitä on helppo hallita Sonos-sovelluksella, Apple AirPlay 2:lla tai suoraan musiikin suoratoistopalveluiden kautta.

Huolellisesti suunniteltu akustinen muotoilu tuottaa täyteläisen ja yksityiskohtaisen äänen, johon on totuttu valmistajan mukaan vain suuremmilla kaiuttimilla. Automaattinen Trueplay-viritysteknologia toimii sekä WiFi-yhteydellä että Bluetoothilla varmistaen, että Roam on aina viritetty antamaan paras mahdollinen kuuntelukokemus erilaisissa ympäristössä.

Sonos Roam mahdollistaa jopa 10 tuntia yhtäjaksoista toistoa yhdellä latauksella ja 10 päivän akunkeston virransäästötilassa. Sen voi ladata mukana tulevalla USB-C-kaapelilla, millä tahansa langattomalla Qi-laturilla tai erikseen myytävällä Sonosin langattomalla laturilla. Kaiutin on pölytiivis sekä täysin vedenpitävä, sillä se on testattu tiukan IP67-luokituksen mukaisesti. Silikoniset kumitulpat ja fyysiset painikkeet suojaavat laitetta putoamisilta ja kolhuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sonos