AppleYleinen

Tätä ei kukaan odottanut! Apple esitteli iPhone 12- ja iPhone 12 mini -puhelimista uuden violetin väriversion

Apple on tänään julkaissut uuden väriversion yhtiön viime syksynä esittelemistä iPhone 12- ja iPhone 12 mini -puhelimista. Uuden väriversion ohella puhelimiin ei ole tehty mitään muita muutoksia, vaan nyt markkinoille tuodaan vain uusi väri.

Aikaisemmin iPhone 12- ja iPhone 12 mini ovat olleet saatavilla sinisenä, vihreänä, mustana, valkoisena ja punaisena väriversiona. Uusi violetti väriversio tulee saataville 64, 128 ja 256 gigatavun muistiversioina. Edullisimmillaan iPhone 12 mini maksaa 829 euroa ja iPhone 12 vastaavasti 929 euroa. Uuden väriversion ennakkomyynti alkaa perjantaina 23. huhtikuuta ja toimitukset käynnistyvät 30. huhtikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti tai ulkoisesti mitään muutoksia ei puhelimiin ole tehty. iPhone 12 -puhelimissa on alumiinikehys, joka on kulmikas sekä tuo mieleen vanhemmat iPhone-puhelimet. Puhelimissa on keraaminen pinnoite, jonka kerrotaan kestävän hyvin muun muassa tippumisia. iPhone 12 -puhelimet ovat rakenteeltaan myös kokonaisuudessaan IP68-sertifioidut, joten ne kestävät upotuksen veteen.

iPhone 12 on varusteltuna 6,1 tuuman OLED-näyttöpaneelilla, kun taasen iPhone 12 mini tarjoaa selvästi pienemmän 5,4 tuuman OLED-näyttöpaneelin. Apple hyödyntää puhelimissa A14 Bionic -järjestelmäpiiriä, joka on 5 nm prosessilla valmistettu järjestelmäpiiri. Puhelimissa on lisäksi kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Tarkemmin iPhone 12- ja iPhone 12 mini -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa tai SuomiMobiilin kattavista arvosteluista alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple