ASUSYleinen

Kuulokeliitin tekee paluun! DxOMark testasi jo julkaisemattoman ASUS ROG Phone 5 -puhelimen paljastaen ominaisuuksia

ASUS ROG Phone 5

Erityisesti kattavista kameratesteistään tunnettu DxOMark-sivusto on julkaissut audio-arvostelun toistaiseksi julkaisemattomasta ASUS ROG Phone 5 -pelipuhelimesta. Asus on aikaisemmin vahvistanut, että ROG Phone 5 tullaan julkaisemaan 10. maaliskuuta globaalisti. Jo nyt ennen julkaisua puhelimesta on saatu virallisia vahvistuksia tekniikan ja ulkoisen toteutuksen osalta.

Asus on panostanut arvostelun mukaan puhelimessa erityisesti äänentoistoon, sillä puhelimessa nähdään perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen paluu. Lisäksi Asus on tuonut puhelimeen stereokaiuttimet tutulla tavalla, eli laitteen etupuolella on kaksi erittäin laadukasta kaiutinta. DxOMark on jopa arvostellut ROG Phone 5:n markkinoiden parhaimmaksi puhelimeksi, kun tarkastellaan audio-ominaisuuksia ja äänenlaatua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erinomaisien ääniominaisuuksien ohella ROG Phone 5:n on vahvistettu saavan Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Lisäksi huhujen mukaan puhelimessa olisi 6,78 tuuman OLED-näyttöpaneeli, 16 gigatavua RAM-muistia sekä suuri 6000 milliampeeritunnin akku. DxOMark on julkaissut puhelimesta myös kuvan, joka vahvistaa aikaisempia vuotoja. Kuvassa on esillä ROG Phone 5:n takaosassa olevan RGB-valaistu ROG-logo sekä pieni takaosan näyttöpaneeli.

Lähde: Dxomark.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS