AndroidHonorHuaweiYleinen

Kuvavuodossa tuplakameralla sekä QHD-näytöllä varusteltu Honor V8

Honor-V8-high-01Kiinassa on tänään ilmestynyt TENAA:n verkkosivuille kuvia ja tietoja Huawein tulevasta Honor V8 -puhelimesta. Huawei on vahvistanut, että uusi Honor -puhelin tullaan julkaisemaan 10. toukokuuta. Koska kyseessä on Honor -mallisto, niin puhelin on teknisesti lähellä Huawein P-sarjan huippupuhelinta, mutta totutusti Honor -puhelimien hinnat on saatu painettua vielä alemmaksi.

Honor V8 sisältää mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita ovat muun muassa kaksoiskamera sekä suuri ja tarkka näyttö. TENAAN:n listauksesta käy myös ilmi, että puhelimesta olisi tulossa kaksi versiota, joiden erot ovat pienet. Versiot ovat lähes identtiset, mutta erot löytyvät näytön resoluutiosta sekä suorittimien nopeuksista, toisesta löytyy QHD-näyttö ja toisesta alhaisempi Full HD-näyttö. Molemmista malleista löytyy suuri 5,7-tuuman näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Karsitummasta Honor V8 -mallista pitäisi löytyä 2.3 GHz kahdeksanytiminen Kirin 950 -prosessori, jonka tukena olisi 4 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Parannellusta Honor V8 -mallista pitäisi taasen löytyä hieman tehokkaampi 2.5 GHZ:n kahdeksanytiminen Kirin 955 -prosessori sekä 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Molemmista malleista löytyy myös muistikorttipaikka ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä.

Puhelimien kameroina toimii 12 megapikselin tuplakamera, jonka tukena on LED-salama sekä laserautomaattitarkennus. Honor V8:n akun pitäisi olla suuruudeltaan 3400 milliampeerituntia.

Lähde: Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android