ASUSYleinen

Kuvina ASUSin huippuluokan läppäri, Zenbook Pro

Saimme ASUSilta testiin todellisen tehopakkauksen, nimittäin ASUS ZenBook Pro läppärin. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan ZenBook Prohon kuvien kautta, arvostelu laitteesta tulee lähiaikoina.

ASUS ZenBook Pro on varustettu 15.4-tuuman 4K-näytöllä. Intelin i7 6700HQ(2,6-3,5GHz) pitää huolen siitä, että läppäri pyörittää kaikkia ohjelmia loistavasti ilman kompromisseja. Näytönohjain on Nvidian GTX 960M 2GB GDDR5 VRAM. ZenBook Prosta löytyy myös 16GB DDR4 RAM-muistia. Lisäksi läppäristä löytyy tietenkin 512GB:n SSD-asema, joka yltää jopa 1,400MB/s luku- ja kirjoitusnopeuteen. Hintaa ASUS ZenBook Pro:lla on 1,999€.

Mielenkiintoisin ja omasta mielestä kiehtovin asia on ehdottomasti on IPS-tekniikkaan perustuva kosketuspaneeli, joka tukee UHD-resoluutiota. Miten ASUS ZenBook Pro selviää arvostelustamme selviää myohemmin.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:ASUS