FingersoftYleinen

LEGO Group ja Fingersoft julkistivat virallisesti Lego Hill Climb Adventures -pelin – Ladattavissa nyt globaalisti

Lego Hill Climb Adventures

Lego Group ja Fingersoft ovat tänään ilmoittaneet, että Lego Hill Climb Adventures on julkaistu globaalisti. Kyseessä on uusi tulkinta Fingersoftin suosituista Hill Climb Racing -autopeleistä. Nyt julkaistussa pelissä ikivihreän Hill Climb Racingin pelattavuus ja maailma yhdistyvät Lego-leikkien luovaan hauskuuteen.

Lego Hill Climb Adventures on yksinpeli, jossa pelaaja lähtee suureen mäkiseikkailuun 3D:nä. Pelissä edetään erilaisten Hill Climb Racing- ja Lego -palikka-ajoneuvojen ja -vempainten avulla. Pelaaja voi avata pelissä uusia alueita ja tutustua näin Climb Canyoniin, eli Hill Climb Racingin laajaan kuvitteelliseen maailmaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Hill Climb Racing -peleistä on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, ja olemme innoissamme tästä yhteistyöstä Lego Groupin kanssa. Näimme alusta asti selkeän yhteneväisyyden yleisöissämme sekä kutkuttavan mahdollisuuden tarjota uusia kokemuksia pelaajillemme. Lego Hill Climb Adventures todella yhdistää molempien brändien parhaat puolet. Tämä on ikoninen kumppanuus, josta emme voisi olla ylpeämpiä”, kommentoi Fingersoftin toimitusjohtaja Jaakko Kylmäoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Todistimme niin paljon intoa Lego Hill Climb Adventures -peliä kohtaan jo testivaiheessa, joka alkoi vuoden 2023 alussa. Sen kautta olemme saaneet paljon tietoa pelikokemuksesta ja olemme ottaneet siitä oppia varmistaaksemme, että peli on täynnä hauskuutta ja luovuutta – sekä tietysti hulluja mäkiä kiivettäväksi. Toivomme, että kaikilla on yhtä hauskaa peliä pelatessa kuin meillä oli sitä tehdessä yhdessä Fingersoftin kanssa”, sanoi Legon Head of Branded Games Tina Walsh.

Lego Hill Climb Adventures on ladattavissa ilmaiseksi Google Playssä ja Apple App Storessa. Pelissä voi tehdä vapaaehtoisia mikro-ostoksia.

Lähde: Fingersoftin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fingersoft