LenovoYleinen

Lenovo esitteli alle 100 euron hintaiset täyslangattomat Smart Wireless Earbuds -kuulokkeet

Lenovo on esitellyt tänään uusien tablettien rinnalla myös uudet Lenovo Smart Wireless Earbuds -kuulokkeet, jotka tarjoavat valmistajansa mukaan loistavaa akunkestoa, hyvän äänentoiston sekä huolellisesti viimeistellyn muotoilun. Lenovo on kertonut kuulokkeiden tulevan saataville alle 100 euron hintapisteeseen.

Kuulokkeissa äänentoisto on suurien 11 mm dynaamisien elementtien varassa. Lenovo on varustellut kuulokkeet kolmella mikrofonilla, joiden avulla pystytään toteuttamaan aktiivinen taustamelun vaimennus. Yhteydestä on vastaamassa Bluetooth 5 -versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Smart Wireless Earbuds -kuulokkeet ovat varusteltuna kosketuseleillä, joilla voidaan pysäyttää tai jatkaa musiikintoistaminen. Lenovo on laittanut mukaan myös tuen Google Assistant -ääniavustajalle ja kuulokkeet voidaan yhdistää puhelimeen tai tietokoneeseen saumattomasti Enhanced Multipoint -tekniikan ansiosta.

Akunkestoon Lenovo on panostanut tällä kertaa, sillä kotelon kanssa saadaan jopa 28 tunnin akunkesto. Kuulokkeissa on itsessään noin 7 tunnin mittainen akunkesto ilman aktiivista taustamelun vaimennusta. Kuulokkeita voidaan ladata USB-C-liittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo on pyrkinyt tekemään kuulokkeista mahdollisimman mukavat käyttää, jonka takia on valittu tulpallinen rakenne. Kuulokkeet painavat lisäksi vain 4,2 grammaa, joten ne ovat lähes huomaamattomat korvissa. Lenovo Smart Wireless Earbuds -kuulokkeet ovat saaneet lian- ja hienkestävän rakenteen IPX4-luokituksen mukaisesti, joten pientä kastumista ei tarvitse pelätä.

Lenovo Smart Wireless Earbuds -kuulokkeet ovat tulossa saatavilla valituilla markkinoilla 99,99 euron hintaan vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Kuulokkeet on esitelty mustassa ja valkoisessa väriversiossa.

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo