LenovoYleinen

Lenovo esitteli uudet Tab P12 Pro- ja Tab P11 5G -tabletit – tyylikkäitä Android-tabletteja 5G-yhteyksillä

Lenovo Tab P12 Pro

Lenovo on tänään julkaissut Lenovo Tech World 21 -tapahtumassa kaksi uutta Android-tablettia, jotka tarjoavat premium-kategoriassa mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja ja tyylikästä muotoilua. Uutuustabletit ovat Lenovo Tab P12 Pro sekä Lenovo Tab P11 5G.

Uusi Lenovo Tab P12 Pro on varusteltuna suurella 12,6 tuumaisella AMOLED-näyttöpaneelilla, jossa on 2K-tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus, HDR10+ -tuki sekä 600 nitin maksimikirkkaus. Tabletin tehoista on vastaamassa Qualcommin huippuluokan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettiin on saatu suuri 10200 milliampeeritunnin akku sekä tuki 45 watin pikalataukselle. Äänentoisto on neljän JBL:n optimoiman kaiuttimen varassa ja tuettuna on myös Dolby Atmos -tekniikka. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tämän hetken tuorein Android 11 ja Lenovo Tab P12 Pro tarjoaa tuen myös Google Entertainment -tilalle.

Lenovo Tab P12 Pro on tuettuna lisäksi kosketusnäyttökynällä ja täysikokoisella näppäimistösuojakuorella. Tabletti on valmistettu alumiinista sekä etuosassa on lasi. Lenovo Tab P12 Pron muotoilun keskiössä on ohut rakenne sekä kaksisävyinen takaosan viimeistely. Lenovon mukaan tabletti painaa vain 565 grammaa. Lenovo Tab P12 Pro julkaistiin vain harmaassa väriversiossa.

Lenovon mukaan uusi Lenovo Tab P12 Pro on tulossa myyntiin Wi-Fi-versiona lokakuussa 609,99 dollarin hintaan, mutta 5G-versio tulee saataville Euroopassa lokakuussa 899 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab P11 5G

Toinen uutuuksista on Lenovo Tab P11 5G, joka on hieman karsitumpi malli, mutta tarjoaa keskihintaluokkaan mielenkiintoisia ratkaisuja sekä 5G-yhteydet. Tabletissa on 11 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 2K-tarkkuus sekä 400 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi.

Lenovo Tab P11 5G on varusteltuna 8 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Akunkesto on suuren 7700 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan Lenovon mukaan ladata 20 watin tehoisella pikalatauksella. Tablettiin on laitettu neljä JBL:n optimoimaa kaiutinta ja tuettuna on lisäksi Dolby Atmos -tekniikka. Tabletti tukee lisäksi kosketusnäyttökynää.

Muotoilultaan Lenovo Tab P11 5G on isovelimallinsa kaltainen, sillä tabletti tarjoaa kaksisävyisen takaosan. Lisäksi tabletti painaa vain 520 grammaa. Lenovo on julkaissut tabletin kolmessa väriversiossa, jotka ovat Moon White, Storm Grey, Modernist Teal.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab P11 5G on tulossa saataville Euroopassa lokakuussa ja hintaa sillä on 499 euroa.

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo