LenovoYleinen

Lenovo Legion Go -Windows-käsikonsoli nyt myynnissä 799 euron hintaan

Lenovo Legion Go

Lenovo on ilmoittanut aloittaneensa Suomessa yhtiön ensimmäisen Windows-käsikonsolin myynnin. Laitteen kerrotaan olevan suunniteltu pelaajille, jotka vaativat pelilaitteiltaan huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta.

AMD Ryzen Z1 Extreme -suorittimella, AMD RND -grafiikalla ja älykkäällä virranhallintatekniikalla varustettu Legion Go toimii Windows 11 -käyttöjärjestelmällä ja tarjoaa konsolin kaltaisen grafiikkasuorituskyvyn. Laitteessa on myös 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia, 1 teratavun SSD-tallennustila ja MicroSD-korttipaikka jopa 2 teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteessa on 8,8 tuuman QHD+  näyttö 16:10-kuvasuhteella, jossa on Lenovo PureSight -tekniikka. 500 nitin kirkkauden ja 97 prosentin DCI-P3-väriavaruuden tuen ansiosta näyttöä voi Lenovon mukaan säätää pelityylin ja -tilanteen mukaan. Siinä on myös resoluutio 800p – 1600p ja 60Hz ja 144Hz virkistystaajuudet.

Akun kapasiteetti on 49,2 wattituntia ja Super Rapid -latauksen ansiosta se latautuu 70 prosenttiin puolessa tunnissa. Verkkovirtaan kytkettynä Lenovo Legion Go sisältää virran ohitustilan, joka suojaa akkua hajoamiselta ja poistaa samalla latauksen aikana normaalisti syntyvää lämpöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Legionin Coldfront-lämpöteknologiaa on hyödynnetty myös Lenovo Legion Gossa. Siinä on nestekidepolymeerinen 79-lapainen tuuletin, joka pitää laitteen viileänä alle 25 desibelin äänellä Quiet Mode -tilassa.

Legion Gon ohjaimissa on hall-effect -ohjaussauvat, integroitu ohjauslevy, suuri D-pad, vinosuuntainen hiiripyörä ja yhteensä 10 yhdistettävissä olevaa olkapääpainiketta, liipaisinta ja kahvapainiketta. Virtanäppäimessä on RGB-valaistus, ja sitä koristaa ikoninen Lenovo Legionin ”O”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Legion Gon Legion TrueStrike -ohjaimet ovat irrotettavissa, mikä mahdollistaa joustavamman pelityylin ja FPS-tilan käyttöönoton improvisoituja FPS-pelisessioita varten. FPS-tilan avulla käyttäjä voi irrottaa ohjaimet Lenovo Legion Gon rungosta ja käyttää takana olevaa jalustaa tukena. Oikeanpuoleinen irrotettu ohjain asetetaan mukana toimitettuun ohjainjalustaan.

Laitteessa on kaksi USB-C-porttia, jolloin käyttäjät voivat telakoida ja ladata laitetta samanaikaisesti, kun he liittävät siihen lisävarusteita DisplayPort 1.4:ää ja Power Delivery 3.0:aa tukevien plug-and-play-ominaisuuksia hyödyntäen. Liitettävyys ulottuu Wi-Fi 6E- sekä Bluetooth 5.2 -tukeen.

Lenovo Legion Go:n ominaisuuksia yhdistävä tekijä on täysin uusi Legion Space. Sen avulla pelaajat voivat nopeasti käyttää kaikkia pelialustojaan ja -kauppojaan, tarkastella kaikkia paikallisesti asennettuja pelejä ja ostaa pelejä Legion Game Storen kautta yhteistyössä Xbox Game Pass Ultimaten kanssa. Legion Spacen avulla käyttäjät voivat myös säätää nopeasti asetuksia, kuten resoluutiota, virkistystaajuutta ja kirkkautta.

Legion Go on nyt myynnissä Suomessa 799 euron suositushintaan. Konsolia myyvät muun muassa Verkkokauppa.com, Power sekä Gigantti.

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo