LenovoYleinen

Lenovo Tab M9 julkaistiin vanhalla Androidilla – myyntiin 159 euron hintaan maaliskuussa 2023

Lenovo Tab M9

Lenovo on esitellyt ennen CES-messuja uusimpia tuotteitaan, joiden joukossa oli myös yksi Android-tabletti. Uutuustabletti tarjoaa jo nyt vanhoja ratkaisuja, ja sen saapumista myyntiin saadaan odottaa vielä useita kuukausia.

Tabletin mitoiksi on ilmoitettu 215,43 x 136,76 x 7,99 millimetriä ja painoksi 344 grammaa. Lenovo hyödyntää 9 tuumaista LCD-näyttöpaneelia, jossa on 1340 x 800 pikselin tarkkuus. Näytössä kerrotaan olevan 400 nitin maksimikirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lenovo on saanut mukaan myös muistikorttipaikan, jolla tallennustilaa voidaan laajentaa 128 gigatavulla.

Käyttöjärjestelmäksi Lenovo kertoo vanhan Android 12 -version, vaikka Android 13 on jo julkaistu kauan sitten. Lenovon mukaan tabletti olisi ”valmis Android 13 -versioon”, mutta tarkemmin sen merkitystä ei paljastettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5100 milliampeerituntia ja se tukee 15 watin tehoista latausta USB-C-liittimen kautta. Lenovo on laittanut tabletin takaosaan 8 megapikselin kamerasensorin automaattitarkennuksella. Etuosassa on 2 megapikselin kamera videopuheluita ajatellen.

Lenovo Tab M9 tarjoilee myös kaksi kaiutinta, jotka on viritetty Dolby Atmosin kanssa. Edullinen tabletti tarjoilee myös Wi-Fi- ja Bluetooth -yhteydet, mutta mobiiliverkkoja ei ole tuettuna Suomeen saapuvassa versiossa. Laitteesta on myös LTE-variantti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa uusi Lenovo Tab M9 tulee myyntiin suojakuoren kera vasta maaliskuussa 2023. Hintaa laitteella on 159 euroa. Tabletista on kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa Arctic Grey sekä sininen Frost Blue.

Lähde: Lenovon tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo