AndroidLenovoYleinen

Lenovo Z5s julki – kolmoiskamera ja Snapdragon 710

Kerroimme Lenovon julkaisseen Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä varustellun Lenovo Z5 Pro GT -puhelimen tänään, mutta myös yksi Snapdragon 710 -järjestelmäpiiriin perustuva uutuuspuhelin julkaistiin. Puhelin kantaa nimeä Lenovo Z5s ja se tarjoaa myöskin vaikuttavia ominaisuuksia omassa hintaluokassaan.

Lenovo Z5s on varusteltu suurella 6,3 tuuman LCD-näytöllä, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 19.5:9-kuvasuhde. Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin kaverina on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua. Näytössä on OnePlus 6T -puhelimen kaltainen pieni vesipisaramainen lovinäyttö, jossa on ainoastaan etukamera. Lenovo Z5s:n etukamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä ja se mahdollistaa myös kasvojentunnistuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen seikka puhelimessa on kolmoiskamera takaosassa. Pääkamerana toimii 16 megapikselin sensori, toisena kamera on 8 megapikselin telesensori 2x zoomausta varten ja kolmas kamera on 5 megapikseliä ja se mahdollistaa bokeh-kuvat. Kolmoiskameralla on mahdollista taltioida 4K-videokuvaa ja erityisesti hämärässä kuvaamista on vahvistamassa kaksois-LED-salama.

Muita Lenovo Z5s:n ominaisuuksia ovat Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä, 3300 milliampeeritunnin akku sekä USB-C-tyypin latausliitin. Sormenjälkilukija puhelimessa on tällä kertaa takaosassa.

Uutuuspuhelin tulee aluksi saataville vain Kiinassa ja tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja oranssi. Halvimmillaan Lenovo Z5s maksaa 1398 juania, eli noin 180 euroa. Saatavuudesta Kiinan ulkopuolella ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android