LenovoYleinen

Lenovon viivästynyt taittuvanäyttöinen ThinkPad X1 Fold -läppäri myyntiin Suomessa 5269 euron hintaan

Lenovo on kertonut tuoneensa Suomessa myyntiin yhtiön tuoreimman taittuvanäyttöisen ThinkPad X1 Fold 16 -läppärin. ThinkPad X1 Fold 16 julkistettiin viime vuoden syyskuussa, mutta sen myynti ei alkanut ilmoitetussa aikataulussa.

Laitteen toimituksia lykättiin Lenovon mukaan sen takia, että yritys pystyi täyttämään ThinkPadilta vaadittavat tiukat käytettävyys- ja kestävyysstandardit. Noin vuoden mittaisen myöhästymisen aikana ThinkPad X1 Fold 16 on käynyt läpi kattavan tosielämän käyttäjätestauksen, jonka tuloksena on tehty useita lisäparannuksia, jotka kehittivät entisestään käyttökokemusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Parannuksia ovat muun muassa audio- ja videotoimintojen tarkistukset, saumattomampi tilojen vaihtaminen ja TrackPointin käytettävyyden parantaminen. Lisäksi yhtenäisempi Computer Vision -toiminto Intelin tekoälyavusteisen Visual Sensing Controller -ohjaimen avulla takaa tunnistamisen ja automaattisen lukituksen, mikä parantaa tietoturvaa ja virranhallintaa.

Nämä muutokset Lenovo kertoo toteuttaneensa:

  • Olemme parantaneet kameratoimintoja kaikilla tärkeimmillä yhtenäisillä viestintäalustoilla saavuttaaksemme paremman skaalautuvuuden, kuvasuhteen ja suuntauksen. Keskitimme myös Teamsiin parantaaksemme yhteistyötä ja videoneuvottelukokemusta.
  • Computer Vision -toimintoja on hiottu ohjelmistoparannusten avulla tarjotaksemme johdonmukaisemman kokemuksen, samanlaisen kuin muissa ThinkPad-läppäreissä, joissa on tämä teknologia.
  • Lenovon Mode Switcher -sovellus on optimoitu suorittamaan paremmin raskasta sovelluskäyttöä, jotta samanlainen nopea ja napakka reagointi säilyy tilojen tai suuntausten vaihtuessa.
  • Käyttäjät voivat yhdistää useita näyttöjä pysyäkseen tuottavina, ja tunnistimme USB-ongelman näyttöjen tai telakoiden yhteyksissä, joka vaati ajuridiagnostiikkaa, uudelleenkehittämistä ja testausta varmistaaksemme saumattoman toimivuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • ThinkPad X1 Fold edistää myös huoltoponnistelujamme, mikä on erityisen tärkeää taittuvien tietokoneiden osalta. Esimerkiksi joskus palveluteknikoiden voi olla vaikea tietää, mitkä ruuvit on poistettava, joten muutimme sisäosien väriä auttaaksemme tunnistamaan vaiheet ja lyhentämään huoltoaikoja varmistaaksemme, että käyttäjät pysyvät tuottavina.
  • Joitakin äänen ja mikrofonin suorituskykyongelmia on korjattu maksimoidaksemme äänen suorituskyvyn riippumatta käyttäjän tilasta.
  • TrackPoint-fanit ilahtuvat lisäparannuksista, jotka tehtiin johdonmukaisemman kokemuksen saavuttamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näiden parannuksien lisäksi Lenovo kertoo tehneensä pieniä parannuksia myös rakenteeseen. Esimerkiksi parannettu kangaspäällinen vahvistaa laitteen kestävyyttä. Päivityksiä on saatu myös jäähdytykseen suorituskyvyn parantamiseksi.

ThinkPad X1 Foldissa on 16,3-tuumainen OLED-näyttö, jonka tarkkuus yltää 2560 x 2024 pikseliin. Laitteessa on korkeintaan 32 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 1 teratavu SSD-tallennustilaa. Suorituskyvystä vastaa 12. sukupolven Intel Core i5- tai i7 -prosessori ja käyttöjärjestelmänä on Windows 11.

Suomessa hinnat alkavat Lenovon verkkokaupan mukaan 5269 eurosta.

  • 5269 euroa – Intel Core i5, 16 + 256 Gt, Windows 11 Home
  • 5529 euroa – Intel Core i7, 16 + 512 Gt, Windows 11 Pro

Lähde: Lenovo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo