LGYleinen

LG julkaisi kolme uutuuspuhelinta – tässä ovat K61, K51S sekä K41S

LG K61

Korealainen LG on julkaissut kolme uutta keskihintaluokan älypuhelinta, joissa on keskitytty erityisesti kameraominaisuuksiin sekä muihin LG:n vahvuusalueisiin. Uutuuspuhelimia tuskin tullaan Suomessa myynnissä näkemään, sillä LG:n laitteet eivät ole olleet parin vuoteen saatavilla Pohjoismaissa.

LG on siis julkaissut K 2020 -malliston puhelimia, jotka ovat mallinimiltään LG K61, LG K51S sekä LG K41S. Malliston kärkimalli on LG K61, joka on varusteltuna suurella 6,5 tuuman Full HD+ -näytöllä, jossa on 19,5:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on vastaamassa toistaiseksi tuntematon kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 64 tai 128 gigatavua versiosta riippuen, mutta laitteessa on myös paikka microSD-muistikortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta LG luottaa neloiskameraan takaosassa, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen kamera. LG K61 on varusteltuna myöskin 4000 milliampeeritunnin akulla, USB-C-tyypin latausliittimellä sekä sormenjälkilukijalla. Puhelimen kyljessä on myös erillinen Google Assistant -painike.

LG K51S

LG K51S on hyvin vastaava laite kuin isoveljensä, mutta tietyt ominaisuudet ovat muutettu heikommiksi. Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on 20:9-kuvasuhde sekä vasemmassa yläkulmassa etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Takaosassa on edelleen neljä kameraa, mutta se rakentuu tällä kertaa 32 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuus yltää 13 megapikseliin. Akun suuruus on edelleen 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan USB-C-tyypin liittimen kautta.

LG K41S

LG K41S on malliston edullisin laite, joka näkyy myös tekniikassa. Laitteen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus on HD+ -tasolla. Näytössä on pisaramainen loviratkaisu sekä 20:9-kuvasuhde. Tehoista vastaa myös kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on 3 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa 32 gigatavua. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka.

Kameroita löytyy takaosasta jälleen neljä kappaletta, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuus on tiputettu 8 megapikseliin. Akun suuruus on 4000 milliampeerituntia ja LG on saanut mukaan edelleen USB-C-tyypin latausliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG:n uusittu K 2020 -malliston on tulossa myyntiin Amerikassa vuoden toisella neljänneksellä, jonka jälkeen saatavuus laajenee päämarkkina-alueille Euroopassa ja Aasiassa. Puhelimien hinnoittelua ei toistaiseksi ilmoitettu.

Lähde: LG:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG