SamsungYleinen

Kuvavuodossa Samsungin tuleva edullinen Galaxy Tab A 8.4 (2020) -tabletti

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Samsung on esitellyt alkuvuoden aikana jo lukuisia uusia älypuhelimia, mutta toistaiseksi uusia tabletteja ei ole nähty. Tällä kertaa on kuitenkin vuotanut uutta tietoa sekä kuvia julkaisemattomasta Galaxy Tab A 8.4 (2020) -tabletista, jonka tiedetään olevan Samsungin seuraava edullisemman luokan Android-pohjainen tablet-laite.

Galaxy Tab A 8.4 (2020) on paljastunut Google Play Console -listauksesta sekä Android Headlines -sivusto on julkaissut luotettavalta vaikuttavia tuotekuvia laitteesta. Kuvien perusteella laitteessa on yksi kamera takaosassa sekä toinen etuosassa. Näyttö on todennäköisesti kooltaan 8,4 tuumaa ja kuvat vahvistavat näytössä olevan pyöristetyt kulmat. Kuvat paljastavat lisäksi perinteisen kuulokeliittimen olemassaolon.

Laitteen tehoista on kerrottu vastaavan Exynos 7904 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia. Näytön tarkkuus yltää 1200 x 1920 pikselin tasolle ja käyttöjärjestelmänä on Android 9.0 Pie. Todennäköisesti markkinoille asti Galaxy Tab A 8.4 (2020) tulee kuitenkin päivitettynä tuoreempaan Android 10 -versioon. Valitettavasti tabletista ei tiedetä tällä hetkellä juurikaan mitään muuta, mutta todennäköisesti Samsung julkaisee laitteen tulevien viikkojen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung