AndroidLGYleinen

LG julkaisi uudet Q6-puhelimet FullVision-näytöillä

Korealainen LG on tänään julkaissut uuden Q6-malliston puhelimet, johon tällä hetkellä kuuluu kolme puhelinta. LG Q6, LG Q6α ja LG Q6+ ovat kaikki teknisesti ja ulkoisestikin identtisiä, mutta laitteet erottaa toisistaan muistien määrästä.

Uusi LG Q6 -mallisto edustaa yhtiön uusia keskitason älypuhelimia, jotka yhdistävät LG G6:n tutun FullVision-näytön ja premium-tuntuman. Uutuuspuhelimet ovat markkinoilla ensimmäiset keskialueen älypuhelimet minimoiduilla näytön kehyksillä, jossa myös näytön kulmat ovat pyöristetty. Näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja siinä on Full HD -tarkkuus sekä uusimman trendin mukainen 18:9 -kuvasuhde.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien tärkeimpiin teknisiin tietoihin voidaan luetella Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri sekä 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin etukamera. Akun kooksi LG ilmoittaa 3000 milliampeerituntia. LG Q6 -puhelimissa on myös tuorein Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmä yhdessä LG UX 6.0 -käyttöliittymän kanssa, joka on suunniteltu hyödyntämään 18: 9 -kuvasuhteen FullVision -näyttöä.

LG Q6α on puhelimista kaikista vähämuistisin, sillä se pakkaa sisällensä 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. LG Q6 pitää sisällänsä taasen 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimista muistirikkain on LG Q6+, jossa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

LG Q6 -puhelimien kehykset ovat valmistettu erittäin vahvasta 7000-sarjan alumiinista, mutta laitteen takapinta on kuitenkin muovia.

LG Q6 -puhelimet tulevat saataville tärkeimmillä markkinoilla Aasiassa ensi kuusta alkaen. Tämän jälkeen puhelimet rantautuvat myös Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Pohjois-Amerikkaan. LG ei ole vielä paljastanut uutuuslaitteiden hinnoittelua.

LG Q6 -puhelimien tärkeimmät tiedot:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 435
  • Näyttö: 5,5 tuumaa FullVision (2160 x 1080)
  • Muisti: 2 Gt RAM + 16 Gt ROM (Q6α) / 3 Gt RAM + 32 Gt ROM (Q6) / 4 Gt RAM + 64 Gt ROM (Q6+)
  • Kamerat: 13 MP pääkamera ja 5 MP etukamera
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1 Nougat
  • Mitat: 142.5 x 69.3 x 8.1 mm
  • Paino: 149 g

Lähde: LG:n tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android