AndroidHuaweiYleinen

Huaweilta uusi puhelin – Enjoy 7 tarjoaa hyvät ominaisuudet 120 eurolla

Huawei on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden älypuhelimen, joka kantaa nimeä Enjoy 7. Puhelin on ominaisuuksiltaan keskiluokkaa, eikä ole teknisesti siis mikään kovin erikoinen. Puhelimen runko on valmistettu pääosin metallista.

Enjoy 7:n näyttö on kooltaan 5 tuumaa ja siinä on HD -tarkkuus. Puhelin pakkaa sisuksiinsa Snapdragon 425 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Puhelimesta on tarjolla myös halvempi versio 2 gigatavun RAM-muistilla sekä 16 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Enjoy 7:n vakiovarustuksiin kuuluu muistikorttipaikka, jonne on mahdollista asettaa 128 gigatavun muistikortti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen pääkamerana toimii 12 megapikselin kamera, jonka tukena on LED-salama. Enjoy 7:ssa on myös 5 megapikselin etukamera. Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa 3020 milliampeeritunnin akku sekä sormenjälkilukija.

Kiinassa tuore Huawei Enjoy 7 tulee saataville 15. heinäkuuta useassa värissä, jotka ovat musta, punainen, sininen, kulta, samppanja kulta ja vaaleanpunainen. Puhelimen hinnoittelu alkaa 899 juanista, eli reilusta 120 eurosta (2 gt/16 gt -versio). Kalliimpi versio on hinnaltaan 1099 juania, eli noin 150 euroa (3 gt/32 gt -versio)

Lähde: Huawei 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android