AndroidMotorolaYleinen

Lisää Moto-malleja: Tässä mahdollisesti Moto G6 -sarja

Droid Life kertoo saaneensa kuvia mahdollisesti uusista Moto G6 -sarjan puhelimista. Sarjaan kuuluvat Moto G6, Moto G6 Plus sekä Moto G6 Play. Kuvat näyttävät julkaisemattomien puhelimien mainoskuvilta. Kuvat ovat kuitenkin tulleet vain yhdestä lähteestä, joten täyttä varmuutta aitoudesta ei ole.

Kuvista käy ilmi, että G6-sarjan laitteet ovat nyt valmistettu lasista, kun G5-sarja oli tehty metallista. Uusissa laitteissa on nyt myös 18:9-kuvasuhteen näytöt. G6- ja G6 Play -puhelimien näytöt ovat 5,7 tuumaa ja G6 Plussan näyttö 5,93 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G6:n sisällä jyllää Qualcommin Snapdragon 450 vanhemman mallin Snapdragon 430:n sijaan. Moto G6 Plussan sisältä löytyy Snapdragon 630 edellisen Snapdragon 625:n sijaan. RAM-muistia Moto G6:ssa on 3 tai 4 gigatavua, G6 Plus -mallista on näiden lisäksi 6 gigatavun vaihtoehto. Tallennustilaa molemmista malleista löytyy 32 tai 64 gigatavua.

Akuissa laitteet ovat saaneet parannuksia. Moto G6 sisältää 3000 milliampeeritunnin akun ja G6 Plus 3200 milliampeeritunnin akun. G6 Play on ahtanut sisälleen massiivisen 4000 milliampeeritunnin akun.

Sormenjälkilukija löytyy Moto G6- ja G6 Plus -malleista tutusta paikkaa näytön alapuolelta. G6 Play -mallissa sormenjälkilukija on siirtynyt takakanteen Motorolan M-logon kohdalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteiden kamerat ovat muuttaneet ulkomuotoaan Z-sarjan kanssa yhteen meneväksi. Moto G6- ja G6 Plus -malleissa on 12 + 5 megapikselin kaksoiskamera, kun taas G6 Play -mallista löytyy vain yksi kamera. Moto G6- ja G6 Plus -malleista löytyy myös 16 megapikselin etukamera.

Lähde: Droid Life

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android