AndroidMotorolaYleinen

Vuotivatko uudet Moto-mallit? Tältä saattaa näyttää Moto X5

Droid Life kertoo saaneensa yhdeltä lähteeltä yllä olevan kuvan. Kuva näyttää mahdollisesti olevan vielä julkaisemattoman Moto X5:n mainoskuva. Kuvasta kuitenkin paljastuu erikoisia yksityiskohtia, kuten iPhone X:n tutuksi tekemä lovi näytön yläosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisemattomassa Moto X5:ssä näyttäisi olevan kapeat kehykset alaosaa lukuunottamatta. Droid Life kertoo näytön olevan 5,9 tuumaa ja Full HD+ -tasoa modernilla 18:9-kuvasuhteella. Näytön yläosan lovessa näkyy kaksi etukameraa. Järjestelmän kuvakkeet on sijoitettu loven kummallekin puolelle. Vielä on epäselvää, miten lovi pelittää ilmoitusten esittämisen kanssa. Kaksoisetukameran lisäksi puhelimen takaa löytyy kaksoiskamera sekä Motorolan M-logo.

Näytön alaosassa ei ole enää sormenjälkilukijan ja navigointinapin yhdistelmää. Sormenjälkilukijan sijainnista ei ole tietoa. Laitteen etupuolen alareunassa on nyt Motorola-teksti Moto-tekstin sijaan sekä kotinäytön alareunassa näkyy valkoinen palkki, joka ehkä mahdollistaa jonkin sortin eleohjauksen.

Lähde: Droid Life

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android