OnePlusYleinen

Lisätietoja OnePlus TV:stä paljastui – Tulossa jopa neljässä näyttökoossa?

OnePlus TV teaser

Kiinalainen OnePlus on vahvistanut kehittävänsä älytelevisiota, mutta valitettavasti mitään muuta ei ole tulevasti tuotteesta ole paljastettu. Aikaisemmin OnePlus TV:n mahdollinen kaukosäädin paljastui Bluetooth SIG -sertifiointitietokannasta ja nyt itse älytelevision odotetaan saaneen vastaavan sertifikaatin.

Bluetooth SIG on listannut tietokantaansa lukuisia uusia OnePlusin nimiin merkittyjä ”1+ LED TV” -laitteita. Tietokannassa on useita eri mallinumeroita, joita ovat esimerkiksi 55Q1IN, 55Q2CN, 65Z2CN, 75Q2US sekä 43U4IN. Jos mallinumeroinneista voidaan jotain päätellä, niin kaksi ensimmäistä numeroa voivat paljastaa näytön suuruuden sekä kaksi viimeistä tuotteen tarkoitetun markkina-alueen. Tämän perusteella OnePlus TV tulisi tarjolle siis 43, 55, 65 sekä 75 tuuman kokoisena. Lisäksi mahdolliset markkina-alueet ovat IN, CN ja US, eli Intia, Kiina ja Yhdysvallat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietokanta vahvistaa tuotteen olevan varusteltuna Android TV:llä sekä Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Kovin paljoa televisiosta ei päästä vieläkään tietämään, eikä OnePlus ole vielä kertonut lisätietoja esimerkiksi julkaisuaikataulusta. Yksi mahdollinen julkaisuajankohta voisi olla syyskuun alussa järjestettävät IFA 2019 -messut Berliinissä.

OnePlus TV paljastui Bluetooth-sertifiointitietokannasta.

Lähde: Bluetooth SIG

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus