OnePlusYleinen

OnePlus TV:n julkaisu lähenee, Bluetooth-yhteydellä varusteltu kaukosäädin sai sertifikaatin

OnePlus TV teaser

OnePlus kertoi jo viime vuoden syyskuussa yhtiön valmiselevan omaa äly-TV-laitetta, mutta valitettavasti tuotteesta ei ole vielä tähän mennessä kuultu mitään virallista tietoa. Nyt ensimmäiset vihjeet lähenevästä julkaisusta tulee tuttuun tapaan sertifiointitiedoista.

Bluetooth SIG -sertifiointitietokannasta on paljastunut OnePlus Remote Control (RC-001A), jonka odotetaan olevan tulevan television kaukosäädin. Tietokannan mukaan kaukosäätimessä olisi Bluetooth 4.2 -yhteys, mutta mitään muuta tietoa laitteesta ei valitettavasti paljastu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna OnePlus kertoi, että äly-TV on yhtiölle luontainen laajennus. Laadukkaan laitteiston, uusimman teknologian, saumattoman käyttäjäkokemuksen sekä minimalistisen ja ajattoman muotoilun siivittämänä yhtiö aikoo paikata puutteita televisiomarkkinoilla samalla lailla kuin se teki älypuhelinmarkkinoilla. Televisioliiketoimintaa vetää OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau, joka toimii myös älypuhelintoimintojen johtajana. Laulla on takanaan yli 20 vuoden ura älypuhelinten ja Blue-ray-soitinten parissa.

OnePlus ei ole itse vahvistanut tai puhunut julkisesti tulevasta televisiosta, mutta tuoreimpien tietojen valossa julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Bluetooth SIG, All About OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus