JaybirdYleinen

Logitechin omistama Jaybird julkisti langattomat RUN XT -urheilukuulokkeet

Logitechin omistama Jaybird on julkistanut tänään uudet langattomat RUN XT -urheilukuulokkeet. Langattomat Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet tarjoavat entistä kestävämpää kuunteluelämystä juoksijoille ja aktiiviliikkujille. Kuulokkeet ovat muun muassa vesitiiviit IPX7-standardin mukaisesti. Kevytrakenteiset ja pienikokoiset urheilukuulokkeet toistavat musiikkia hyvällä äänenlaadulla ja vieläpä ilman tiellä roikkuvia johtoja.

”Olemme innoissamme voidessamme viedä RUN-urheilukuulokkeiden kehityksen entistä pidemmälle. IPX7-standardin mukaisesti vesitiiviit ja kaikenlaiset sääolosuhteet kestävät Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet ovat edeltäjäänsä paremmat”, kommentoi Jaybirdin suunnittelujohtaja Jeremy Saxton. ”Nyt koko Jaybird-mallisto on vedenkestävä ja hieltä suojattu. Mallistoa päivittäessämme halusimme viimeistellä kuulokkeemme myös uusin värivaihtoehdoin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet on tehty kestämään ääriolosuhteita. Kaksinkertaisella vedenkestävällä nanopinnoitteella viimeistellyt kuulokkeet kestävät kastumista ja hapettavaa hikeä. Tämän ansiosta kuulokkeet kestävät kovimmatkin harjoitukset ja juoksulenkit vaurioitumatta. Kuulokkeiden korvatulpat on tehty miellyttäviksi käyttää. Tulppaosat ja korviin istuvat kiinnityssiivekkeet ovat vaihdettavissa.

Tulevat puhelut, kuunneltava musiikki sekä älypuhelinten Siri- tai Google Assistant -palvelut ovat helposti käytettävissä pelkällä näppäimen painalluksella. Kuulokkeista voi halutessaan pitää korvassa vain oikeaa tulppaa, jolloin vasemmalla korvalla voi kuulla paremmin ympäristön ja liikenteen äänet musiikinkuuntelun häiriintymättä.

Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet toimivat yhtäjaksoisesti jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi mukana toimitettavasta kuljetuskotelosta löytyy virtaa vielä kahdeksaksi lisätunniksi. Urheilukuulokkeiden akut myös latautuvat nopeasti, sillä jo viiden minuutin latausaika tarjoaa virtaa noin tunnin käyttöön.

Korkealaatuista äänentoistoa voi räätälöidä haluamillaan taajuuskorjaimen asetuksilla ilmaiseksi puhelimeen ladattavalla Jaybird-sovelluksella. Taajuuskorjaimella voidaan säätää diskanttia, keskiääniä ja bassotaajuuksia. Omia asetuksia voi tehdä haluamallaan tavalla tai hyödyntää Jaybird-yhteisön Spotify-integraatiota, josta löytyy erilaisia soittolistoja ja taajuuskorjaimen esiasetuksia. Sovellus sisältää myös Find My Buds -ominaisuuden, jonka avulla hukassa olevat kuulokkeet löytää helpommin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jaybird RUN XT -julkistuksen yhteydessä sovelluksen uutena ominaisuutena saapuu helmikuun alussa uusi podcast-toiminto. Sen avulla jokainen Jaybird-käyttäjä voi nauttia podcast-sisällöstä helposti. Näitä soittolistoja päivitetään parin viikon välein, joten uutta kuunneltavaa on luvassa tasaisin väliajoin.

Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin helmikuussa mustina ja harmaina 189 euron suositushintaan.

Lähde: Jaybirdin lähdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jaybird