AndroidOnePlusYleinen

Loppuunmyyty OnePlus 6 Silk White saapuu uudestaan myyntiin rajoitetusti 12. kesäkuuta

OnePlussan tuore OnePlus 6 -puhelin on ollut alusta asti tarjolla kahdessa värissä, jotka ovat Mirror Black ja Midnight Black. Sittemmin OnePlus aloitti myös rajoitetun erän myymisen Silk White -versiosta, joka myytiin loppuun alle 24 tunnissa yhtiön omassa verkkokaupassa. Suomessa Silk White -versio on ollut tilattavissa myös Elisan ja Telian verkkokaupoista.

OnePlus on aloittamassa toisen Silk White -väriversion rajoitetun erän myymisen 12. kesäkuuta, eli ensi viikon tiistaina kello 10.00 Suomen aikaa. Tarjolle tulevan erän suuruudesta ei ole tietoa, mutta todennäköisesti myös tällä kertaa puhelimet loppuvat varastosta nopeasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6 edustaa yrityksen uutta, tähän mennessä rohkeinta muotoilua. Lasista valmistettu kuori viimeistellään useassa eri työvaiheessa. Tuloksena on tyylikäs Silk White, jonka väri muistuttaa valmistajan ensimmäisestä puhelimesta OnePlus Onesta. Helmijauhe sekoitetaan päällysteeseen, mikä tuottaa hienovaraisen hohtavan vaikutuksen, kun puhelinta heijastaa valoa vasten. Kuusi päällystekerrosta takaavat Silk White -mallin sileän huurteisen rakenteen.

OnePlus 6 Silk White -versiossa on 8 gigatavun RAM-muistia sekä 128 gigatavun tallennustilaa ja hintaa on 569 euroa.

Lähde: OnePlus.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android