AndroidHMDNokiaYleinen

Toinen lovinäytöllinen Nokia-puhelin paljastui kuvavuodossa

HMD Global on julkaissut vuoden 2018 aikana lukuisia uusia puhelimia, mutta jatkoa on vielä luvassa. Tällä kertaa vuodot liittyvät Nokia 5.1 Plus -mallinimellä tunnettuun julkaisemattomaan älypuhelimeen, joka on kuin Kiinassa aikaisemmin esitelty Nokia X6.

Toistaiseksi Nokia 5.1 Plussan tekniset ominaisuudet ovat pääpiirteittään täysin pimennossa, mutta erinäisen huhun mukaan puhelin voisi perustua MediaTekin Helio P23 -järjestelmäpiiriin. Tiger Mobiles julkaisi kuvien lisäksi sen, että laitteen mitat ovat 149,5 x 71,9 x 8 millimetriä ja näytön koko on suunnilleen 5,7 tuumaa. Kuvista voidaan havaita, että Nokia 5.1 Plussassa on kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija takaosassa. Etupuolella huomiota herättää kulmista pyöristetty kosketusnäyttö, jonka yläosassa on iPhone X -puhelimesta tuttu lovi. Jo Kiinassa esitellyssä Nokia X6:ssa on näyttölovi, mutta nyt vuotaneiden kuvien perusteella Nokia 5.1 Plussassa olisi vieläkin suurempi lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistuja kuvia sekä videota voidaan pitää varsin luotettavina, mutta ne perustuvat CAD-suunnittelutiedostoihin, eivätkä välttämättä osoita tarkasti lopullisen tuotteen suunnittelua. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin HMD Global voisi uutuuspuhelimen julkaista.

Lähde: Tiger Mobiles

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android