AndroidHMD globalNokiaYleinen

Loppuvuonna tulossa jopa 4 uutta Android-Nokiaa – tätä on luvassa

IMG_3509Huhut ovat velloneet villeinä Nokia tuotemerkin palaamisesta markkinoille siitä lähtien, kun Nokia teki sopimuksen suomalaisen HMD Global Oy:n kanssa toukokuussa. Ensimmäisten puhelimien on kerrottu tulevan myyntiin tänä vuonna tai ensi vuonna. Lähes joka viikko mediassa arvuutellaan, että milloin puhelimet julkaistaan, mutta nyt Nokialla työskentelevä Mike Wang on vihjannut, että 3-4 uutta Androidiin perustuvaa Nokia-laitetta on tulossa tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Tietojen mukaan julkaisu kuitenkin voi siirtyä myös vuoden 2017 puolelle. Huhuissa on pyörinyt ainakin kaksi puhelinta, jotka olisivat teknisesti huippuluokkaa. Puhelimista odotetaan löytyvän 5.2 ja 5.5 tuuman QHD-tasoiset kosketusnäytöt sekä Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri. Uusien Nokia-puhelimien pitäisi perustua myös uusimpaan Android 7.0 -käyttöjärjestelmään.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kunpa Nokia ymmärtäisi julkaista edes kokeeksi myös Jollan Sailfishilla toimivan puhelimen. Sillä erottuisi kilpailijoiden massasta ja Androidiin verrattuna Sailfish tarjoaisi paremman käyttöliittymän, moniajon ja tietoturvaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android