MicrosoftWindows 10Yleinen

Lumia 850 ilmestyi verkkoon kuvien kera

Lumia-850-vuoto

Microsoft toi Suomessa myyntiin eilen uudet Lumia 950 sekä 950 XL puhelimet. Myöhemmin myyntiin on saapumassa myös Lumia 550 -malli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt Microsoftin tulevan Lumia 850 puhelimen kuvat ja video on vuotanut verkkoon. Materiaalista käy hyvin selväksi puhelimen muotoilu. Kuvat kertovat myös, että puhelimen mitat ovat 155,90 x 77,23 x 6,92-8,50 mm.

Puhelimesta huhutaan löytyvän myös Lumia 950 -malleista tutuksi tullut iirisskanneri. Ensimmäiset varsinaiset kuvat julkaisi Twitterissä nopeasti tutuksi tullut OneLeaks -nimimerkin alla toimiva vuotaja. Myös suuremmalle yleisölle tutumpi Evleaks eli Evan Blass kertoi puhelimesta lisätietoja. Hänen mukaansa puhelimen kehitysnimi on Honjo ja puhelimessa on kuulemma kullattuja yksityiskohtia sekä etukameran tukena oleva salamavalo.

Puhelimen kohtalosta on kuitenkin erilaisia näkemyksiä. Toisten mielestä puhelinta ei tulla ikinä julkaisemaan ja toiset taas kertovat, että puhelin saatettaisiinkin vielä julkaista, vaikka Microsoft onkin kertonut virallisesti vähentävänsä puhelimia Lumia-mallistossa. Vain aika näyttää tullaanko puhelinta ikinä julkaisemaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Ennakkotilasin tytölle Lumia 550:n Gigantista. Sain nyt sähköpostin että se on lähtenyt keskusvarastolta. Periaatteessa siis Lumia 550 toimituksetkin ”ovat alkaneet”. 😉

  1. Tämäpä mielenkiintoista, sillä puhelimen toimitusten alkamista ei ole toistaiseksi vahvistettu. Esimerkiksi Gigantin sivuilla lukee toimitusten alkavan 27.12 ja Verkkokauppa.comin sivuilla 10.12.

   1. Joo Gigantista kun tilasin marraskuun puolella, niin silloin luki että ”toimitukset alkavat 9.12.”. Sähköposti kun tuli niin kävin katsomassa että josko sitä voi sitten jo ostaa ihan liikkeestäkin ja näin tuon saman ”27.12.” päiväyksen. Oletin sen tarkoittavan että ensimmäinen erä on jo mennyt ja seuraavalle erälle tarjotaan tuota päivää.
    Ensi viikollapa tuo selviää että oliko järjestelmässä vikaa vai saapuuko puhelin ”early adopter”ille. 😉

   2. Tänään 08.12.2015 tuli klo 13:03 tieto että lähetys on noudettavissa. Haen sen huomisaamuna ja laitan kuvan Twitteriin. 😉

    1. Taisi Microsoft myös ns. virallisesti aloittaa laitteen toimitukset Euroopassa eilen. Tosin osassa Gigantin myymälöissä laite on ollut jo muutaman päivän myytävänä. Huomenna itsekin saan uuden Lumia 950 XL -laitteen käsiini. 🙂

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft