AndroidAppleGoogleHuaweiLGMotorolaSamsungSuomiMobiiliTeknologiaYleinen

Joululahjaksi älykello? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA2)

Älykello.osa2.1

Julkaisimme eilen ensimmäisen osan artikkelisarjastamme, jossa suosittelemme elektroniikkaa, jota kannattaisi näin joulun alla ostella. Tänään artikkelisarjan toisessa osassa käsittelemme älykelloja, joiden odotetaan olevan yksi joulun suosikki lahjoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


LG

LG G Watch R/ LG Watch Urbane

LG G Watch R ja Watch Urbane ovat molemmat varustettu pyöreällä näytöllä, joten ne jäljittelevät lähes normaalia rannekelloa. Molemmat kellot pitävät sisällään Android Wear –käyttöjärjestelmän, jonka ansiosta ne ovat yhteen sopivia Android ja iOS –puhelimien kanssa.

LG G Watch R, Gigantissa (245 €)

LG Watch Urbane, Gigantissa (269 €), Verkkokauppa.comissa (258,90 €)

SAMSUNG

samsung_gear_s2

Samsung Gear S2

Tällä hetkellä testissämme oleva Samsung Gear S2 perustuu myös pyöreään kosketusnäyttöön. Kellon käyttöjärjestelmänä toimii Samsungin oma Tizen OS, joka on rakennettu Nokian Meegon raunioilta. Kello on yhteensopiva monien uusien Samsungin Android puhelimien kanssa sekä muutamien muiden valmistajien Android puhelimien kanssa. Kaikki yhteensopivat puhelimet löydät lueteltuna Samsungin sivuilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Gear S2, Gigantissa (348 €), Verkkokauppa.comissa (349,90 €)

APPLE

0910_apple-iwatch_2000x1125-1940x1091

Apple Watch

Apple Watch on Applen ensimmäinen vastaus nopeasti yleistyviin älykelloihin. Kello toimii Applen omalla WatchOS –käyttöjärjestelmällä, joka on valitettavasti vain ja ainoastaan yhteensopiva Applen iOS –laitteiden kanssa. Kello ei ole muiden mainittujen älykellojen tapaan pyöreänäyttöinen, sillä kellon kosketusnäyttö on neliönmuotoinen. Voit lukea enemmän Apple Watchista kumppanisivustomme MobiiliBlogi.comin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple Watch, Gigantissa (Alk. 429 €), Verkkokauppa.comissa (Alk. 428,90 €)

MOTOROLA

Moto-360-Android-Wear

Motorola Moto 360

Motorola oli ensimmäisten joukossa julkaisemassa omaa älykelloansa. Yhtiön Moto 360 –älykello on jo saanut toisen sukupolven versiot. Kello perustuu Android Wear –käyttöjärjestelmään, jonka ansiosta se on yhteensopiva Android ja iOS –puhelimien kanssa.

Motorola Moto 360, Gigantissa (235 e), Verkkokauppa.comissa (199,90 €)

HUAWEI

huawei-watch-images-leak-7

Huawei Watch

Kiinalainen Huawei julkaisi jo alkuvuodesta ensimmäisen varsinaisen älykellonsa, mutta vasta hiljattain kellon myynti on alkanut. Huawei Watch on yksi markkinoiden kehutuimpia älykelloja, sillä Huawei on saanut kelloon yhdistettyä loistavasti klassisen kellon muotoilun sekä älykellon ominaisuudet. Kellosta löytyy luonnollisesti myös pyöreä kellotaulu. Huawei Watch toimii myös Google Android Wear –käyttöjärjestelmällä ja on näin ollen yhteensopiva Android ja iOS –laitteiden kanssa.

Saamme Huawein älykellon testiimme ensi vuoden tammikuussa, joten tammikuun tai helmikuun aikana arvostelu on luettavissa sivuillamme.

Huawei Watch, Verkkokauppa.comissa (Alk. 399,90 €)

PEBBLE

ykw3KBp

Pebble Time

Pebble on älykellomarkkinoiden konkari. Yhtiö on julkaissut jo useita älykelloja, joista tuomme esille suosittelemamme Pebble Time –älykello. Kello toimii yhdessä Android sekä iOS –laitteiden kanssa. Laitteen vahvuuksiin kuuluu erityisesti pitkä valmiusaika verrattuna suurten puhelinvalmistajien älykelloihin.

Pebble Time, Verkkokauppa.comissa (269,90 €), Yhtiön omassa verkkokaupassa (219,99 €)


Huomenna julkaisemme artikkelisarjan kolmannen osan, joka käsittelee vuorostaan tabletteja. Jos sinulle tuli lukiessasi artikkelia jokin muu älykello vielä mieleen, niin voi laittaa ehdotuksen alla olevaan kommenttiosiaan muiden lukijoiden nähtäväksi.

LUE MYÖS:

Joululahjaksi uusi puhelin? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA1)

Joululahjaksi uusi tabletti? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA3)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android