SamsungYleinen

Luvassa yllätys? Samsung Galaxy Z Flip 6 -puhelimen hinta saattaa muuttua edeltäjästä

Samsungin odotetaan vahvojen huhujen mukaan esittelevän uudet taittuvanäyttöiset puhelimet 10. heinäkuuta. Samsung ei toistaiseksi itse ole vahvistanut päivämäärää. 

Tulevista Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimista tiedetään tässä kohtaa lähes kaikki. Nyt kompaktimman Galaxy Z Flip 6 -puhelimen hintatiedot ovat vuotaneet julkisuuteen eurooppalaisen jälleenmyyjän kautta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän sivujen mukaan edullisempi 256 gigatavun tallennustilalla varustettu malli maksaisi 1339,99 euroa ja suuremmalla 512 gigatavun tallennustilalla varustettu malli olisi 1466,99 euroa. Vertailun vuoksi Galaxy Z Flip 5 maksoi julkaisunaikaan 256 gigatavun tallennustilalla 1199 euroa ja 512 gigatavun malli 1319 euroa. 

Aiempien raporttien mukaan Galaxy Z Flip 6 -puhelimen hinnannousua on odotettu Yhdysvaltoihin. Hintaeroa olisi sielä noin 100 dollarin verran Galaxy Z Flip 5 -malleihin verrattuna. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedossa ei tässä vaiheessa ole Galaxy Z Fold 6 -hintatiedot, mutta mallin hinta saattaa nousta Galaxy Z Flip 6 mukana jonkin verran. 

Galaxy Z Flip 6 uskotaan olevan varustettu 6,7 tuumaisella Dynamic AMOLED 2K -sisänäytöllä, joka tukee 120 hertsin virkistysstaajuutta ja esimerkiksi HDR10+ -toistoa. Ulkonäytön koko on 3,4 tuumaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiirinä on oletettavasti Qualcommin Samsungille räätälöimä Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy -piiri, jossa on hieman vakiota korkeammat kellotaajuudet. Suorittimen kaverina olisi 8 gigatavua RAM-muistia ja 254 tai 512 gigatavua tallennustilaa.  

Akun koko olisi kasvamassa 4000 milliampeerituntiin ja takakameroita löytyisi edelleen kaksi kappaletta. Hieman kattavammin Galaxy Z Flip 6 -puhellimeen huhutuista teknisistä tiedoista voi lukea täältä. 

Lähde: Saminsider 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung