OnePlusYleinen

Matkapuhelinvalmistaja OnePlus ja Jääkiekon SM-liiga yhteistyöhön

Matkapuhelinvalmistaja OnePlus ja Jääkiekon SM-liiga Oy ovat julkistaneet yhteistyökumppanuutensa kauden 2018–2019 ajaksi. OnePlus on yksi Liigan pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön ytimessä on uusi OnePlus Yleisön suosikki -äänestys.

Yhteistyön tuloksena syntynyt OnePlus Yleisön suosikki -äänestys tarkoittaa uutta palkintokategoriaa, jossa yleisö pääsee äänestämään suosikkipelaajiaan. Yleisön suosikit palkitaan joka kuukausi ja koko kauden suosituin pelaaja kruunataan Liiga-kauden päätteeksi. Suosikkipelaajaansa äänestäneiden fanien kesken arvotaan joka kuukausi OnePlus-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Yhteistyö Liigan kanssa on kiinnostanut meitä jo pitkään. Yhteistyömme tuo jääkiekkofaneille iloa ja uuden tavan sitoutua, sillä he saavat äänestää omaa suosikkiaan pitkin kautta uudessa äänestyksessämme. Liiga on Suomen suosituin urheilusarja, ja on hienoa tehdä yhteistyötä näin monipuolisen toimijan kanssa”, kertoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

Myös Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa on tyytyväinen uuteen yhteistyöhön. OnePlus on yksi suomalaisten suosikkimatkapuhelinbrändeistä, ja sen puhelimia kuvaavat nopeus ja tehokkuus. Siksi yhteistyö juuri jääkiekon kanssa on luontevaa.

Yleisön suosikki -äänestys on erittäin mielenkiintoinen uutuus. Uskomme, että pelitilastojen ja asiantuntijaraatien rinnalle tuleva yleisökategoria vahvistaa Liigan fanikulttuuria ja nostaa esiin uusia tähtiä”, Liigan Juha Kuosa sanoo.

Äänestys alkaa Liigan avauskierroksella perjantaina 14. syyskuuta osoitteessa liiga.fi/oneplus ja jatkuu koko kauden ajan.

Lähde: OnePlus Finland lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus