MediaTekYleinen

MediaTek julkisti uuden Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirin – suunniteltu parantamaan valtavirran 5G-laitteita

MediaTek Dimensity 6100+

MediaTek on tänään julkistanut uuden Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirin, jonka kerrotaan olevan suunnitellun parantamaan seuraavan sukupolven valtavirran 5G-laitteita. Mukana on luvattu olevan ensiluokkaisia ominaisuuksia esimerkiksi suorituskyvyn ja kameratekniikoiden osalta.

”MediaTek Dimensity 6000 -sarjan avulla laitevalmistajat voivat pysyä kehityksen kärjessä vaikuttavilla päivityksillä, jotka parantavat suorituskykyä, tehostavat energiatehokkuutta ja alentavat materiaalikustannuksia”, kertoi MediaTekin langattoman viestinnän liiketoimintayksikön apulaisjohtaja CH Chen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirissä on integroitu 5G-modeemi, joka tukee 3GPP Release 16 -standardia ja jopa 140 MHz 2CC 5G Carrier Aggregation -ratkaisua, jotka ovat virtapihimpiä yhdessä MediaTek MediaTek UltraSave 3.0+ -teknologian ansiosta.

Järjestelmäpiirissä on kaksi ARM Cortex-A76-ydintä ja kuusi ARM Cortex-A55-ydintä, joiden luvataan tarjoavan parannuksia suorituskykyyn. Lisäksi mukana on parannuksia tekoälytoimintoihin esimerkiksi kameroissa. Tuettuna on tuki 108 megapikselin kameroille sekä 2K 30 fps -videokuvaukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Dimensity 6100+ tukee myös 10-bittisiä näyttöjä. MediaTek lupaa tuettuna olevan myös 90-120 hertsin virkistystaajuus.

MediaTekin mukaan ensimmäiset älypuhelimet Dimensity 6100+ -järjestelmäpiirillä tulevat saataville vuoden kolmannella neljänneksellä.

Lähde: MediaTek

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MediaTek