AndroidMeizuYleinen

Meizu julkaisi tyylikkään ja tehokkaan puhelimen – hinta alle 200 euroa

brand-3_d2dca40 Kiinasta ponnistava Meizu on julkaissut tänään uuden Meizu M3E -puhelimen, joka tarjoaa laadukasta tuntumaa ja tehokasta rautaa varsin huokeaan alle 200 euron hintaan.

Meizu M3E:n sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Mediatekin Helio P10 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on FullHD -tasoinen. Tallennustilaa laitteesta löytyy vakiona 32 gigatavua, mutta sitä on mahdollista myös laajentaa muistikortin avustuksella. Kuten useista Meizun puhelimista löytyy jo sormenjälkilukija, niin myöskään tämä uutuuslaite ei tee poikkeusta. Sormenjälkilukija on sijoitettuna puhelimen etupuolelle kotipainikkeeseen, jota kutsutaan myös nimellä ”mTouch 2.1 -painike”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen pääkamera on suuruudeltaan 13 megapikseliä ja se on Sonyn käsialaa. Laitteen etukamera on 5 megapikselin suuruinen. Meizu M3E pitää sisällänsä suuren 3100 milliampeertunnin suuruisen akun, joka tukee myös pikalatausta. Meizun mukaan puhelin voidaan ladata nollasta 50 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa.

Uutuuspuhelimelta löytyy hintaa noin 180 euroa ja se tulee saataville viidessä eri värissä, jotka ovat sininen, harmaa, hopea, kulta ja ruusukulta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android