AndroidLGYleinen

LG:n tuleva lippulaivapuhelin kattavissa vuotokuvissa – tältä näyttää LG V20

LGV20-AA-exclusive-render-1Korealainen LG julkaisi viime vuonna yllättäen huippuluokan LG V10 -älypuhelimen, jolle on povattu seuraajaa tämän vuoden aikana. LG onkin jo vahvistanut, että LG V20 tullaan julkaisemaan syyskuun alussa ja sen pitäisi olla ensimmäinen puhelin, joka pohjautuu Android 7.0 -versioon. Tänään uutissivusto AndroidAuthority on julkaissut kuvia, joiden pitäisi esittää tulevaa huippupuhelinta.

LG V20 tulee kuvien perusteella yhdistämään V10 ja G5 -puhelimien muotoilut. LG V20 on ulkoiselta olemukseltaan lähellä edeltäjäänsä, mutta puhelimesta tulee löytymään LG G5 -mallista tutuksi tullut kaksoiskamera sekä modulaarinen muotoilu. Kuvista voi nähdä, että V20:n alaosa on irrotettava, niin kuin LG G5 -mallissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimesta ei ole toistaiseksi kuultu juurikaan mitään, mutta hatarien huhujen mukaan LG V20 perustuisi 5,7 tuuman QHD-tasoiseen kosketusnäyttöön ja sen sisällä hyrräisi Snapdragon 820 tai 821 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy myös USB-C-tyypin latausliitin.

Lähde: AndroidAuthority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android