SamsungYleinen

”Merkittävä toimitusketjuongelma” – Samsungin odotetut Galaxy S22 -puhelimet viivästyvät odotetusta aikataulusta!

Samsung Galaxy S22 Ultra ja Galaxy S22+

Samsungin on odotettu julkaisevan helmikuun aikana yhtiön uudet huippuluokan älypuhelimet, jotka olisivat Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra. Nähtävästi Samsung on joutumassa lykkäämään julkaisua hieman, jos on uskomista tuoreimpia raportteja.

Monesti varsin kyseenalaisista vuodoistaan tunnettu Jon Prosser paljasti jo aikaisemmin, että Samsungin tarkoituksena olisi julkaista Galaxy S22 -puhelimet Unpacked-tapahtumassa 8. helmikuuta 2022 ja tuoda laitteet saataville 18. helmikuuta. Nyt Prosser on kertonut Twitter-tilillään Samsungin joutuneen siirtämään päivämääriä myöhemmäksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden julkaisupäivän kerrotaan olevan nyt 9. helmikuuta, eli päivän odotettua myöhemmin. Merkittävämpi lykkääminen tullaan näkemään myynnin aloituksessa, sillä nyt sen on kerrottu tapahtuvan vasta 25. helmikuuta. Myynti lähtisi käyntiin viikon odotettua myöhemmin, joka johtuu Prosserin lähteiden mukaan ”melko merkittävästä toimitusketjuongelmasta”.


Ongelmat toimitusketjussa ovat looginen selitys myöhästymiselle, mutta nähtävästi liian suuresta ongelmasta ei ole kyse, sillä vaikutus mitataan vain muutamissa päivissä. Samsung on kärsinyt viimeisen vuoden aikana merkittävästi globaalista piiripulasta, sillä esimerkiksi Galaxy S21 FE tullaan julkaisemaan vasta tammikuussa puoli vuotta odotettua myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain Galaxy S22 Ultra- ja Galaxy S22+ -puhelimista nähtiin ensimmäinen virallinen markkinointikuva, joka paljasti tyylikkäät väriversiot. Lisäksi myöhemmin vuotanut laajempi markkinointikuva on paljastanut hieman enemmän, sillä kuvassa on esillä muun muassa Galaxy S22 Ultran S Pen -kosketusnäyttökynä.

Samsung Galaxy S22 -sarjan puhelimia.

Lähde: Twitter (Jon Prosser), nl.letsgodigital.org (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung