HMDNokiaYleinen

HMD Globalin ensimmäinen Nokia-tabletti saamassa virallisen Bluetooth-näppäimistökuoren

Nokia T20:n normaali flip-suojakuori.

Suomalainen HMD Global julkaisi ensimmäisen Nokia T20 -tablettilaitteensa lokakuussa, joka edusti edullisemman hintapisteen tablettia. Tabletti oli suunnattu yrityskäyttäjille, mutta myöskin peruskuluttajille, jotka tarvitsevat edullista ja monipuolista laitetta helpottamaan arkea. HMD Global tulee julkaisemaan tabletille pian uuden lisätarvikkeen.

Julkaisun aikaan HMD Global tarjosi Nokia T20 -tabletille kahta suojakuorta, jotka olivat kestävyyttä lisäävä 40 euron Rugged Case -kuori ja toinen oli 60 euron Rugged Flip Cover, jossa oli myös näyttöä suojaava kansi. Suojakuorien valikoima on laajentumassa uuden näppäimistösuojakuorella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäisien jälleenmyyjien tietojen mukaan odotettavissa on KW-100-mallikoodia kantava näppäimistösuojakuori, joka kantaa nimeä ”Nokia T20 BT Keyboard Wallet Case”. Mitään kuvaa suojakuoresta ei ole vielä vuotanut, mutta nimen perusteella kyse on Bluetooth-yhteydellä varustellusta näppäimistösuojakuoresta. Vastaavaa suojakuorta ei Nokia T20 -tabletille ole vielä ollut tarjolla, mutta näppäimistön voidaan odottaa helpottavan laitteella pidempien tekstien kirjoittamista.

Nokia T20 -tabletin näppäimistökuori jälleenmyyjän listauksessa.

Yhden jälleenmyyjän mukaan näppäimistösuojakuori maksaisi ainoastaan 56 euroa, mutta toistaiseksi hintaan ei voida täysin luottaa. Todennäköisesti hinta asettuu 60-100 euron hintahaarukkaan, sillä jo markkinoilla olevat suojakuoret ilman näppäimistöä maksavat 50-60 euroa. Todennäköisesti näppäimistösuojakuoresta tullaan kuulemaan enemmän tietoja tulevien viikkojen aikana.

Nokia T20 -tabletin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 10,36 tuuman kokoinen 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet, 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä Unisocin kehittämä Tiger T610 -järjestelmäpiiri. Tabletti tukee siis mobiiliverkkoja, mutta samalla tarjoaa hintaluokassaan kohtalaista suorituskykyä. Vaikka kyseessä on tabletti, niin HMD Global antaa sille puhelimiensa tapaisesti hyvän päivityslupauksen. Tabletille on luvattu 2 vuotta Android-versiopäivityksiä ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Suomessa Nokia T20 on ollut myynnissä kahdessa versiossa. Wi-Fi-versio tarjoaa 3 + 32 gigatavun muistin ja se maksaa 229 euroa. LTE-versiossa on suurempi 4 + 64 gigatavun muisti ja se maksaa 269 euroa. SuomiMobiilin kattavan arvostelun tabletista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Nokia T20

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD