MetaYleinen

Metan Twitter-haastaja Threads päätyi ladattavaksi ennenaikaisesti – Odotettu julkaisu lähenee

Sovellus päätyi ladattavaksi, mutta toistaiseksi kirjautuminen ei ole mahdollista.

Metan on raportoitu useaan kertaan kehittävän haastajaa Twitterille, ja nähtävästi julkaisu on lähenemässä kovaa vauhtia. Metan omistaman Instagramin kehittämä Theards-nimeä kantava sovellus on nimittäin paljastunut Google Play -sovelluskaupasta ennenaikaisesti.

Nähtävästi Threads on päätynyt sovelluskauppaan vahingossa, sillä Meta ei ole sitä vielä virallisesti julkaissut. Sovelluslistaus on kuitenkin edelleen Google Playssa esillä, vaikka sovellusta ei voikaan ladata.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Threads on paikka, jossa yhteisöt kokoontuvat keskustelemaan kaikesta tänään tärkeistä aiheista huomenna trendaaviin aiheisiin. Mistä tahansa olet kiinnostunut, voit seurata suosikkisisällöntuottajiasi ja olla suoraan yhteydessä muihin, jotka rakastavat samoja asioita – tai rakentaa uskollisia seuraajiasi jakaaksesi ideoitasi, mielipiteitäsi ja luovuutesi maailman kanssa”, kerrotaan sovelluksen kuvauksessa.

Listaus paljastaa sovelluksen toteutusta kuvien myötä. Kirjautumisnäkymässä on nähtävästi mahdollista kirjautua suoraa Instagram-tilin avulla uuteen sovellukseen. Lisäksi käyttäjät voivat yhdessä näkymässä alkaa seuraamaan muita, joita seurataan jo Instagramissakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisilme sovelluksessa näyttää pitkälti Twitteriltä. Kuvakaappauksista nähdään, että viestejä katseltaessa on tuttuja kuvakkeita, jotka ovat tykkäys, uudelleenpostaus, vastaus sekä jakaminen. Käyttäjäkuvat näyttävät olevan pieniä ympyröitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Threads-sovelluksen APK-asennustiedosto on myös lähtenyt leviämään ympäri internettiä. Kokeilimme sovelluksen asentamista, mutta toistaiseksi Threads ei anna oikeutta kirjautua palveluun. Kirjautumisnäkymään sovellus osaa kuitenkin hakea Instragram-tunnuksen, mutta kirjautuessa tulee ponnahdusikkuna tekstillä; ”Tilisi ei valitettavasti täytä vaatimuksia, etkä voi käyttää sovellusta Threads”.

Metan on kerrottu kehittäneen Threads-sovellusta tammikuusta lähtien nimellä ”Project 92” ja sovellusta on kutsuttu koodinimellä ”Barcelona”. Meta ei ole vielä vahvistanut sovelluksen virallista julkaisupäivää. Todennäköisesti julkaisu on luvassa hyvin pian.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meta