Microsoft julkaisi uuden Xbox One S:n – 40 prosenttia pienempi kuin alkuperäinen Xbox One

0

XboxOneSHero

Microsoft on tänään julkaissut uuden Xbox One S -pelikonsolin vuotuisessa E3 pelialan messutapahtumassa. Uusi Xbox One S on Microsoftin mukaan 40 prosenttia pienempi, kuin alkuperäinen Xbox One. Uutuuslaitteen hinnat alkavat 299 dollarista.

Microsoftin mukaan Xbox One S ei ole vain ohuempi ja tyylikkäämpi, kuin edeltäjänsä, sillä yhtiön mukaan laitteeseen on saatu mukaan myös joitain uusia ominaisuuksia. Laitteella voi katsella Blu-ray-elokuvia sekä striimata 4K Ultra HD-videoita. Microsoft kertoo, että 4K sisältöä on katseltavissa ainakin Netflixin sekä Amazon Video -palveluiden kautta. Xbox One S tarjoaa myös HDR -tuen (High Dynamic Range), joka tekee videoista sekä peleistä rikkaampia sekä valoisampia. Verrattuna Xbox One -malliin on Microsoft siirtänyt yhden kolmesta USB-portista laitteen eteen.

Xbox One S:n rinnalla Microsoft esitteli myös uuden langattoman ohjaimen Xboxille. Uudessa ohjaimessa on kuvioitu kahva, jonka pitäisi parantaa mukavuutta. Nyt myös laitteiden välinen langaton signaali on luotettavampi ja Microsoft lupaakin kaksin kertaisen kantomatkan, jos uutta ohjainta käytetään uuden Xbox One S:n kanssa. Uusittu ohjain tulee vakiona kaikkien Xbox One S -mallien mukana, mutta se tulee saataville myös maailmanlaajuisesti 59.99 dollarin hintalapulla.

Xbox One S tulee saataville elokuun alussa. 500 gigatavun versio maksaa 299 dollaria, 1 teratavun versio maksaa 349 dollaria ja 2 teratavun versiota tulee saataville rajallinen määrä valituilla markkinoilla 399 dollarin hintalapulla.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: