HonorHuawei

Microsoft julkisti uuden Surface Pron – Suomeen 15. kesäkuuta

Microsoft on julkistanut uuden Surface Pron, joka on seuraaja Surface Pro 4 -laitteelle. Uusi Surface Pro on yli 2,5 kertaa nopeampi kuin Surface Pro 3 ja tarjoaa jopa 13,5 tunnin akunkeston. Uuden Surface Pron suorituskyky ja akunkesto yhdistettynä sen ohuuteen, keveyteen, hiljaisuuteen ja tyylikkääseen muotoiluun ovat markkinoilla ainutlaatuinen yhdistelmä.

Surface Pro ei ole vain tehokas kannettava tietokone, vaan se on myös liikuteltava luova studio. Laitteessa on 12,3 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö, joka tukee uuden Surface-kynän ja Surface Dialin käyttöä sekä näytöllä että sen ulkopuolella. Uusi Surface-kynä on Microsoftin mukaan kaikkien aikojen nopein digitaalinen kynä ja kaksi kertaa tarkempi kuin edellinen versio. Kynässä on erityinen PixelSense Accelerator -silikonikärki. Surface-kynä asettaa uudet standardit nopeaan ja tarkkaan kirjoittamiseen ja piirtämiseen, ja varjostus toimii aiempaa luonnollisemmin kynän kallistuksen tuen ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ihmiset odottavat laitteiltaan paljon, ja Surface-tiimi pyrkii ylittämään heidän odotuksensa”, sanoi Microsoftin laitekehityksestä vastaava johtaja Panos Panay. ”Ihmiset haluavat kauniita ja tehokkaita laitteita, joiden akku kestää koko päivän ja jotka tarjoavat mahtavia toimintoja piirtämiseen ja käsin kirjoittamiseen. Ihmiset haluavat laitteita, jotka tukevat heidän luovuuttaan ja mahdollistavat työskentelyn missä, milloin ja miten tahansa. Uusi Surface Pro tarjoaa tämän ja paljon muuta. Se venyttää tietokoneen käsitteen rajoja ja hyödyntää kaikki Office 365:n ja Windows 10:n innovatiiviset ominaisuudet, jotta ihmiset voivat päästää luovuutensa valloilleen.”

Uusi Surface Pro on uudistettu sekä sisältä että ulkoa. Laitteen suorituskykyä on parannettu ja sen akunkesto on 50 prosenttia parempi kuin Surface Pro 4:n. Laitteen ulkoasua on virtaviivaistettu, sen reunoja on pyöristetty ja kamerat on häivytetty tietokoneen kehykseen.

Surface Pro on 8,5 mm paksu ja 768 gramman painoinen. Laitteessa on seitsemännen sukupolven Intel Core -prosessori ilman tuuletinta, minkä ansiosta laite on erittäin hiljainen. Uudessa Surface Pro Signature Type Cover -näppäimistössä on korkealaatuinen saksimekanismi sekä näppäimissä 1,3 millimetrin liikelaajuus, jotka takaavat aiempaa nopeamman ja tarkemman kirjoittamisen. Täysikokoisessa lasisessa ohjauslevyssä on viiden sormen monikosketusominaisuudet, jotka mahdollistavat äärimmäisen tarkkuuden. Koko näppäimistöä peittää pehmeä ja kestävä Alcantara-materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja näyttää tyylikkäältä.

Uusi Surface Pro tulee saataville myös LTE Advanced -tuella varustettuna myöhemmin tänä vuonna, mikä tuo yhä enemmän mahdollisuuksia työskentelyyn, yhteistyön tekemiseen ja luovaan työhön paikasta riippumatta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Pro tulee saataville Suomeen 15.6. alkaen. Laitteen hinnat alkavat 959 eurosta. Surface Pron lisälaitteet tulevat saataville eri värivaihtoehdoissa. Surface Pro Signature Type Cover -näppäimistö on saatavilla platinan, viininpunaisen tai koboltinsinisen värisenä, ja uusi Surface-kynä tulee Suomessa saataville platinan värisenä. Microsoft Surface Arc -hiiri tulee saataville valikoiduille markkinoille.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor