MicrosoftWindows 10Yleinen

Microsoftin Surface Studio saapuu Suomessa myyntiin 15. kesäkuuta

Surface Studio

Microsoft julkaisi viime vuonna Yhdysvalloissa täysin uutta tuotegategoriaa edustavan Surface Studion. Kyseessä on tehokas tietokone, joka muuntautuu työasemasta digitaaliseksi alustaksi ja tuo luovaan työhön uuden, luonnollisen ulottuvuuden.

Tietokoneesta löytyy 28 tuuman PixelSense-näyttö, jonka tarkkuus on 4500 x 3000 pikseliä. Näyttö tukee 10 pisteen monikosketusta ja sen kuvasuhde on aikaisemmista Surface-laitteista tuttu 3:2. Surface Studio tukee myös Surface Pen -kynää. Laitteen tehoista huolehtii Intelin neliytiminen 6-sukupolven Core i5- tai i7 -suoritin mallista riippuen. RAM-muistia löytyy mallista riippuen 8 gigatavua, 16 gigatavua tai 32 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa taasen 1 teratavu tai 2 teratavua mallista riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Studio tarjoaa neljä USB 3.0 -porttia, täysikokoisen SD-kortin lukijan, Mini Displayportin ja 3.5 mm kuulokeliittimen. Tietokoneen edestä löytyy 5 megapikselin kamera, jolla onnistuu FullHD -tasoiset videopuhelut esimerkiksi Skypen kautta. Luonnollisesti myös Surface Studiosta löytyy Windows Hello -ominaisuus.

”Olemme todella ylpeitä, että saamme Surface Studion ja uuden Surface Pron ensimmäisten joukossa maailmassa myyntiin täydentäen näin koko Surface-perheen saatavuuden Suomessa 15.6 lähtien”, kertoo Microsoft Oy:n Windows- ja laiteliiketoimintajohtaja Antti Kuosmanen. ”Nyt premium-tietokoneen ostajan ei tarvitse tehdä kompromisseja kannettavuuden, persoonallisuuden tai tehokkuuden välillä.”

Surface Studio tulee myyntiin 15.6. Suomessa sekä Alankomaissa, Hong Kongissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Kiinassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa ja Ranskassa. Laitteen hinnat alkavat 3 699 eurosta.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft