AndroidHMDNokiaYleinen

Mikä on Nokia X? Uutuuspuhelin julkaistaan 27. huhtikuuta Kiinassa

HMD Global saattaa esitellä uuden Nokia-puhelimen jo hyvin pian, jos on uskomista Kiinasta kantautuneita tietoja. Tietojen ja kuvien perusteella HMD Global aikoo julkaista Kiinassa 27. huhtikuuta Nokia X -mallinimeä kantavan älypuhelimen.

Nokia X -mallinimi tuntuu hieman erikoiselta, sillä HMD Global on tähän mennessä tyytynyt nimeämään laitteensa numeroilla. Lisäksi vuonna 2014 Nokia julkaisi ensimmäisen Android-puhelimensa, joka kantoi nimeä Nokia X. Jos puhelimen nimellä ruvetaan spekuloimaan, niin esimerkiksi iPhone X:ää kutsutaan myös iPhone ”kympiksi” (ten), joten uusi Nokia X voi hyvin olla myös HMD Globalin tuleva huippupuhelin ”Nokia kymppi”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia X:stä ei tällä hetkellä tiedetä oikeastaan yhtään mitään varmaa. Huhun mukaan puhelimen koodinimi olisi ”God” ja se tulisi tarjolle niin Qualcommin kuin MediaTekin piireillä. Jo aikaisemmin tänä vuonna on huhuttu, että tulevassa Nokia-puhelimessa olisi iPhone X -puhelimen kaltainen lovi näytössä. Voisiko tällainen löytyä Nokia X:stä? Tarkempia tietoja tästä mystisestä puhelimesta tulemme todennäköisesti saamaan vasta 27. huhtikuuta, jolloin puhelin olisi tarkoitus Kiinasta kantautuvien kuvien mukaan julkaista.

Lähde: Baidu, ITHome, Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. HMD yllättää täysin reunattomalla näytöllä, näytön alla olevalla sormenjälkilukijalla ja hirviökameralla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android