AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi esitteli ensimmäisen pelipuhelimensa Kiinan markkinoille – Black Shark tarjoaa paljon

Xiaomi on esitellyt Kiinassa uuden pelipuhelimen, joka kantaa nimeä Black Shark. Uutuuspuhelin on tehty silmälläpitäen mobiilipelaajia aivan kuten viime vuonna esitelty Razer Phone. Black Shark on varusteltu markkinoiden parhaimmilla ominaisuuksilla.

Puhelin on ulkoisesti värimaailmaltaan musta-vihreä tai vaihtoehtoisesti harmaa-vihreä. Black Shark on kehitetty viimeisimpien huippupuhelimien standardien ympärille. Siitä löytyy tehokkain Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on mallista riippuen 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy korkeintaan 128 gigatavua. Näytön kooksi Xiaomi on valinnut 5,99 tuumaa ja sen tarkkuus on 1080 x 2160 pikseliä. Näytön kuvasuhde on myös uudenlainen 18:9. Muita Black Shark -puhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C -liittimen kautta. Puhelimesta on poistettu perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin, eikä mukaan ole saatu myöskään muistikorttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä uutuudessa on Android 8 Oreo, jonka päällä on Xiaomin Joy UI -käyttöliittymä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Black Shark tulossa myyntiin Kiinan ulkopuolelle. Kiinassa puhelimen hinta on halvimmillaan 2 999 juania (noin 390 euroa) ja kalleimmillaan 3 499 juania (noin 450 euroa). Saatavilla ovat värit musta ja harmaa.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android