HuaweiYleinen

Monipuolinen Huawei Band 6 myyntiin Suomessa edulliseen 69 euron hintaan

Huawei on tuonut Suomessa myyntiin uuden Huawei Band 6 -aktiivisuusrannekkeen, joka tarjoaa monia Huawei Watch Fit -älykellon ominaisuuksia edullisemmassa hintapisteessä. Huawei Band 6 julkaistiin kaikessa hiljaisuudessa globaalisti vasta maaliskuun lopulla ja nyt Huawei on tuonut sen myyntiin myös Suomessa ilman suurempia ilmoituksia.

Suomessa Huawei Band 6 on nyt saatavilla monien jälleenmyyjien kautta 69 euron hintaan. Jälleenmyyjät kertovat laitetta olevan tulossa varastoihin viikon sisällä. Aktiivisuusranneke on tuotu tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, oranssi sekä pinkki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Band 6 tarjoaa 1,47 tuuman FullView-näyttöpaneelin, jossa on 194 x 368 pikselin tarkkuus ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Ranneke on valmistettu silikonista ja laite on muovia. Huawei on ilmoittanut Band 6:n mitoiksi 43 x 25,4 x 10,99 millimetriä ja painoksi 18 grammaa. Laiteen sivulla on yksi painike, jolla voidaan ohjata käyttöliittymää kosketusnäytön ohella. Huawei Band 6 on 5 ATM -sertifikaatin mukaisesti myös vedenkestävä.

Aktiivisuusranneke on varusteltuna 96 urheilutilalla, jatkuvalla SpO2-mittauksella sekä TruSeen 4.0 -sykemittauksella. Huawei Band 6 osaa myös mitata unta TruSleep 2.0 -tekniikalla, joka tunnistaa unen eri vaiheet tarkasti. Akunkeston on kerrottu olevan kahden viikon mittainen ja laitetta ladataan magneettisella laturilla. Huawei Band 6 on varusteltuna myös Huawein älykelloista tutuilla ominaisuuksilla, joita ovat stressinseuranta sekä kuukautiskierron seuranta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei