MotorolaYleinen

Motorola aloitti vihjailut Moto X50 Ultra -puhelimesta – Julkaisi F1-teemaisen vihjailuvideon

Motorola Moto X50 Ultra

Motorola näyttää valmistautuvan uuden huippupuhelimen julkaisuun, sillä yhtiö on jakanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa ensimmäisen vihjailevan videon. Kyseessä on uusi Moto X50 Ultra, jossa tullaan panostamaan vahvasti tekoälyyn.

Vihjailuvideo on F1-teemainen, sillä Lenovo ja Motorola sponsoroivat F1-kisoja. Videolla nähdään myös pieni vilaus tulevasta puhelimesta. Videosta voidaan nähdä puhelimen saavan nahkaisen takakuoren ja kamerat ovat sijoitettuna vasempaan yläkulmaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla mainitaan F1 Kiinan Grand Prix, joka on suunniteltu järjestettäväksi 21. huhtikuuta. Puhelin voitaisiin julkaista silloin tai muutamaa viikkoa aikaisemmin, jotta Motorola voisi hyödyntää kilpailua puhelimen mainostamiseen Kiinassa.

Viime vuonna Kiinassa esiteltiin Moto X40 -puhelin, joka tuotiin globaalisti tarjolle Motorola Edge 40 Prona. X-sarjassa ei ole aikaisemmin ollut Ultra-puhelinta, joten uusi nimeäminen asettaa odotukset korkealle. Jos Motorola jatkaa samaa logiikkaa kuin aikaisemmin, niin Moto X50 Ultra voitaisiin nähdä globaalisti Edge 50 -sarjan laitteena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat povanneet Motorola Edge 50 Ultraan 4500 milliampeeritunnin akkua, jota voidaan ladata 125 watin langallisella latauksella sekä 50 watin langattomalla latauksella. Muita tietoja tai edes kuvia puhelimesta ei ole vielä nähty.

Lisätietoja Motorola jakanee lähiviikkoina.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola