MicrosoftYleinen

Nyt voit käyttää Android-puhelintasi Windows 11 -tietokoneen webbikamerana

Microsoft on kertonut blogissaan tuovansa Windowsin kehittäjäversioon ominaisuuden, jonka avulla käyttäjä voi yhdistää videopuheluiden kameraksi älypuhelimensa kameran. Tällä tavoin videokuvan laatu puheluissa saadaan huomattavasti tietokoneiden omia webkameroita paremmaksi. 

Microsoftin mukaan ominaisuuden avulla voidaan vaihtaa kameraa puhelimen etu- ja takakameran välillä. Videon saa myös tietokoneelta tarvittaessa tauolle sekä puhelimen videokuvaan saa tuotua erilaisia efektejä, joita on sovelluksiin valmiiksi rakennettuna. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ominaisuuden saa käyttöön, mikäli Android-puhelimessa on vähintään Android 9 -käyttöjärjestelmäversio ja Link To Windows -sovellus on vähintään versiossa 1.24012. Ominaisuuden saa käyttöön Windowsin asetuksista menemällä Asetukset > Bluetooth ja laitteet > Mobiililaitteet ja valitsemalla sieltä “Hallitse laitteita”. 

Tämän jälkeen tietokone kysyy lupaa käyttää Android-puhelinta tietokoneen kanssa. Tietokoneelle myös asentuu Microsoftin kaupasta Cross Device Experience host -päivitys, jotta ominaisuudet lähtevät toimimaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ominaisuus ei ole saatavilla kaikilla käyttäjillä, mutta se julkaistanee testijakson jälkeen. 

Lähde: Microsoft 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft